این سایت بمنظور ارائه فایلهای معتبر در زمینه گنج دفینه گنج یابی زیر خاکی برای دانش پژوهان تهیه گردیده ااست

محل لوگو

آمار سایت

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 622
  • بازدید دیروز : 643
  • بازدید کل : 2157846

گنج مدفون شده در کنار اسکلت زن اشکانی بانوی گنج


یک اسکلت بانوی اشکانی به قدمت دو هزار سال در عملیات نجات‌بخشی آثار تاریخی شمال تپه تاریخی اشرف اصفهان کشف شد.

به گزارش ایرنا، علیرضا جعفری زند، سرپرست هیات باستان‌شناسی تپه اشرف روز شنبه ۴ مرداد گفت: گرچه هنوز اسکلت‌شناس جنسیت این اسکلت را تعیین نکرده، اما به احتمال این اسکلت متعلق به یک زن باشد و از این رو آنرا "بانوی اشکانی " با تدفین مهری دانست.

در حالی که یافته‌ها یکی پس از دیگری در عملیات نجات‌بخشی آثار تپه اشرف در مسیر لوله‌گذاری، شواهد رسیدن به گورستان اشکانی را به یقین نزدیک کرده است، جعفری زند از نبود توجه مسئولان و متولیان اصلی برای لزوم گسترده کردن کاوش‌ها و نجات شواهد تاریخی دوران ناشناخته اشکانی در اصفهان و در قلب فلات مرکزی ایران انتقاد کرد.

گرچه مسئولان میراث فرهنگی و مدیران شهری اصفهان بر اهمیت یافته‌های اخیر و شواهد باستانی در تپه اشرف اصفهان اذعان می‌کنند، اما بنا به گفته‌های سرپرست هیات باستان‌شناسی با توجه به اهمیت شواهد تاریخی بدست آمده تاکنون هیچ اقدامی در جهت حمایت از گسترش کاوش‌ها در خیابان مشتاق انجام نشده است.

جعفری زند گفت: میراث فرهنگی خیلی موثرتر می‌توانست به این موضوع ورود کند، ولی متاسفانه من هیچ حمایتی در این رابطه احساس نکردم و تاکنون هیچ اقدامی در راستای گسترش گمانه‌ها به صورت ترانشه صورت نگرفته است. به میراث فرهنگی اعلام کردم که نیاز به یک کاوش گسترده وجود دارد چراکه گمانه‌زنی‌ها موقعیت مناسبی را برای کاوش فراهم کرده و در عین حال بخش‍‌هایی از آثار بدست آمده زیر خیابان است و نجات این شواهد تاریخی در گرو گسترده کردن کاوش‌هاست. حساسیت موضوع را بار‌ها گوشزد و نامه نگاری کردم و دیگر نمی‌دانم از چه راهی باید وارد شوم و چه کوتاهی کرده‌ام که مسئولان نیم‌نگاهی هم به اینجا نداشتند و اشکال کار در کجاست؟!

سرپرست هیات کاوش، اسکلت تازه پیدا شده در تپه اشرف را بانوی اشکانی نامگذاری کرد که در کنار آن یک کوزه سفالی کامل نیز پیدا شده است.

شواهد بدست آمده در عملیات نجات‌بخشی آثار تپه اشرف احتمال وجود گورستان اشکانی را در یکی از کهن‌ترین نقاط شهری اصفهان تایید کرد، اما بنا به گفته جعفری‌زند بخشی از تدفین قربانی اسب زیر خیابان است و هیات کاوش به دلیل امکانات مالی و مساله خیابان مشتاق نمی‌تواند کاوش این تدفین آیینی را ادامه بدهند.

تدفین اسکلت تازه پیدا شده نیز از زانو به پایین زیر پیاده رو قرار گرفته و در عمل نجات بخشی کامل این شواهد و آثاری که به احتمال قریب به یقین در مجاورت آن‌ها قرار گرفته را مشکل کرده است. در این تدفین صورت به طرف شرق روی کتف چپ گردانده شده و همین نشان دهنده این است که با یک تدفین مهرپرستی رو به رو هستیم.

وی توضیح داد: قسمت اعظم امپراتوری اشکانی پیرو آیین مهرپرستی بودند، در دوره‌های تاریخی پیش از اشکانی، تدفین صورت به طرف طلوع خورشید دیده شده است، اما مساله این است که، چون همراه این اسکلت و در کنار آن لایه سفال‌های اشکانی وجود دارد به احتمال این اسکلت مربوط به دوره اشکانی است.

تپه تاریخی اشرف در شرق اصفهان و در کرانه زاینده‌رود قرار دارد. یافته‌های این تپه تاریخی در شهر اصفهان مربوط به دوران هخامنشی تا قرن دوازدهم هجری قمری است و از این جهت این تپه باستانی اهمیت زیادی در روشن شدن ابعاد تاریک تاریخی شهر اصفهان دارد.

در شش فصل گذشته کاوش تپه اشرف، یک سکه ساسانی و سفال‌های مربوط به قرن سوم پیش از میلاد (سلوکی و اشکانی) به دست آمد.

هیات باستان شناسی در این کاوش‌ها به حوضخانه و بنای نیمه تمام کاخ اشرف متعلق به قرن دوازدهم هجری قمری رسیدند. مهم‌ترین دستاورد کاوش‌های پیشین تپه اشرف شناسایی بخش‌هایی از قلعه ساسانی بود که اکنون در مجاورت خیابان مشتاق دوم مشهود است. همچنین در فصل ششم کاوش تپه اشرف، بخش‌هایی از یک سازه هخامنشی یافت شد که به دلیل نبود بودجه‌های لازم، در زیر خاک و با رعایت اصول باستان شناسی مدفون شد

کشف اسکلت ۲۰۰۰ ساله بانوی اشکانی در تپه اشرف اصفهان

کشف اسکلت ۲۰۰۰ ساله بانوی اشکانی در تپه اشرف اصفهان

کشف اسکلت ۲۰۰۰ ساله بانوی اشکانی در تپه اشرف اصفهان

آخر دنیا- شهر جن ها


شهری در امارات که چندین سال است خالی از سکنه شده زیر خروارها خاک در حال دفن شدن است.

به گزارش فرارو، این شهر که المدام نام دارد حدود 90 دقیقه با شهر شارجه فاصله دارد. مکانی که اکنون به شهر ارواح تبدیل شده است.

هیچ کس به درستی نمی داند که چرا المدام اینگونه رها شده و ساکنان آن از این شهر خارج شده اند اما یک شایعه ای زیاد در اینجا شنیده می شود: جن ها عامل فرار ساکنان از المدام بوده اند. (جن ها موجوداتی فراطبیعی در ادیان ابراهیمی به ویژه اسلام هستند).

این شهر بیش از یک دهه است به حال خود رها شده است و هیچ کس در آن نیست. خانه هایی المدام بین سال های 1970 و 1980 ساخته شده اند و مسجدی زیبا نیز در آنجا دیده می شود. طوفان های شن در حال بلعیدن این شهر هستند.

شهر خالی از سکنه المدام فرصت خوبی را برای گردشگران فراهم کرده است و آنان با حضور در این مکان اقدام به گرفتن عکس می کنند.

 

آخر دنیا- شهر جن ها
انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۸

برچسب های مهم

شهر ها،دهات و روستاهای دارای گنج در ایران در کجا قرار دارند؟گنج تپه خوروین/قلعه گنج/روستای گنج حاجی آباد


گنج های ایران

برای اطلاع از محل احتمالی شهر ها و دهات ها ی دارای گنج رجوع کنید به

پکیج کامل گنج یابی طلا یابی دفینه یابی مومیائی یابی و باستان شناسی

1- کتاب گنج نامه شیخ بهائی و احمد وزیر

2-دانلود pdf کتاب رمزگشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری

3-دانلودpdf(کتاب نفیس گنج نامه) کتاب گنج نامه وزیری و شاهی (نمونه گنج نامه های وزیری- شاهی)

4-دانلود pdf کتاب میراث زرین

5-دانلود pdf کتاب رمز یاب گنج و دفینه

6-دانلود کتاب اسرار نشانه ها The secrets of the signs

7-شناسائی حوضچه ها ی دارای گنج

پیدا کردن گنج و کوزه ای پر از سکه های طلا سال هاست که آرزوی بسیاری از افراد است. خیلی ها در حد فانتزی و تخیل به این موضوع فکر می کنند و برخی دیگر این قضیه را جدی تر می گیرند و با ابزار و تجهیزات گنج یابی به محوطه های تاریخی و باستانی می روند تا بلکه به گنج برسند. در این مطلب می خواهیم برخی از گنج های ایران را به شما معرفی کنیم که در گوشه و کنار این کشور کهن وجود دارند. این نواحی آنقدر تاریخی هستند که در اسمشان هم گنج وجود دارد! با الی گشت همراه باشید.

قلعه گنج

روستای گنج حاجی آباد

مطالب مرتبط:
موزه باستان شناسی وارنا، محل نگهداری قدیمی ترین گنجینه طلای جهان!
قبری که گنج طلای چند کیلویی در آن پیدا شد!
گنج های واقعی ای که هنوز پیدا نشده اند!

یکی از گنج های ایران در استان هرمزگان و در شهرستان حاجی آباد این استان قرار دارد. در این شهرستان روستایی وجود دارد که نامش گنج است! روستای گنج در دهستان طارم هرمزگان قرار دارد و جمعیت آن طبق آخرین آمار حدود ۱۹۸ خانوار بوده است. شهرستان حاجی آباد شمالی ترین بخش در استان هرمزگان است و در مجاورت استان کرمان قرار دارد. دهستان طارم یکی از قدیمی ترین مناطق مسکونی ایران است و آثار تاریخی و باستانی فراوانی در این منطقه کشف شده است. قلعه تاریخی در بخش ورودی حاجی آباد قرار دارد و باستان شناسان آن را متعلق به دوران ایلخانان و تیموریه می دانند. هر چند تخمین زده می شود که در دوره صفویه هم از این قلعه استفاده می شده است. علاوه بر این، قلعه های مختلفی در نقاط مختلف وجود دارد که بسیاری افراد در پی یافتن گنج در آن ها تردد می کنند. محوطه تاریخی طارم، گورستان های تاریخی، کاروانسرای تاریخی گهکم و … از جمله بی شمار منطقه های تاریخی و باستانی در شهرستان حاجی آباد هستند.

روستای گنج در حاجی آباد

روستای گنج لردگان

یکی دیگر از مکان هایی که به نام گنج نامگذاری شده در استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد. این روستا یکی از توابع بخش فلارد در شهرستان لردگان است و جمعیت آن ۷۷ خانوار گزارش شده است. در مورد علت نامگذاری این روستا اسناد مکتوب و مستندی در دست نیست اما گنج های زیادی که در این روستا و نواحی اطراف کشف شده می تواند دلیل خوبی برای این نامگذاری باشد. شهرستان لردگان همیشه محل تردد قاچاقچیانی بوده که در جستجوی یافتن گنج و اشیاء تاریخی به این منطقه می آیند و البته همیشه هم دست خالی برنمی گردند. در تپه ها اطراف و نواحی باستانی این شهرستان چندین منطقه تاریخی قرار دارد که این افراد با آگاهی از این موضوع و با استفاده از ابزار و تجهیزات گنج یابی به کاوش غیرقانونی در این منطقه می پردازند.

یکی از این کشفیات سال گذشته رخ داد. در شهرستان لردگان هنگامی که ۶ قاچاقچی قصد داشتند اشیای عتیقه ای را معامله کنند دستگیر شدند و اشیاء و گنج های همراه با آن ها کشف و ضبط شد. در طی این عملیات ۱۷ شی تاریخی مربوط به دوره های تاریخی از این افراد به دست آمد که ۱۲ شی متعلق به هزاره اول هستند. به گفته مدرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این اشیاء شامل مجسمه های خرس سنگی، شیر سنگی و نقره ای و آجری با نقوش شاهنامه هستند که در نوع خود بی نظیر هستند.

متاسفانه به دلیل نبود نظارت دقیق حفاری های مختلفی توسط افراد غیرمجاز انجام می شود و بسیاری از این آثار تاریخی و گنج های باارزش که متعلق به ملت ایران هستند به دست افراد قاچاقچی می افتد. شهرستان لردگان و روستای گنج دارای استعدادهای فراوانی در زمینه کشف آثار تاریخی است. اگر به موزه های شهرستان چهارمحال و بختیاری سری بزنیم با تعداد بیشماری آثار تاریخی و باستانی مواجه می شویم که در این منطقه کشف شده اند. با این حال، هنوز هم آثار تاریخی و گنج های فراوانی در این منطقه وجود دارد که هنوز کشف نشده اند و منتظر روزی هستند که کسی آن ها را از دل خاک بیرون بکشد.

شهرستان لردگان
 
 
آشنائی با مکانهای گنج در ایران/نقشه گنج/محل گنج/محل زیر خاکی/محل طلا/گنج نامه شیخ بهائی

قلعه گنج

در استان کرمان نیز یکی دیگر از گنج های ایران قرار دارد و به نام قلعه گنج شهرت دارد. قلعه گنج مرکز شهرستانی به همین نام است و جمعیتی بالغ بر ۱۵۹۹۷ نفر دارد. قلعه گنج هم یکی از قدیمی ترین شهرهای ایران است و قدمت آن را به دوران قبل از اسلام نسبت می دهند. در گوشه و کنار این شهرستان آثار تاریخی فراوانی کشف شده اند که گواهی بر قدمت بالای این منطقه هستند. آثار تاریخی مکشوف نشان می دهند که این آثار متعلق به بیش از ۵۰۰۰ سال پیش هستند. نام قدیمی این منطقه، کلات گنج بوده و هنوز هم طوایفی به نام کلات گنج در این منطقه زندگی می کنند. در مورد نام این منطقه روایات زیادی مطرح است، اما چیزی که مسلم است این است که این منطقه در گذشته دارای قنات ها، گنج ها و آبادانی های فراوانی بوده است و به همین دلیل به این اسم نامگذاری شده است.

مناطق باستانی البرز

گنج تپه خوروین

آخرین مورد از گنج های ایران که به شما معرفی می کنیم گنج تپه خوروین است که در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز قرار گرفته است. این منطقه باستانی متعلق به دوره پیش از تاریخ ایران باستان است و یکی از قدیمی ترین سکونتگاه های انسان در این منطقه به شمار می رود. محوطه باستانی گنج تپه در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است و شامل دو تپه به نام های گنج تپه و سیاه تپه است که در روستای خوروین قرار دارند. گنج تپه خوروین برای اولین بار در سال ۱۳۲۸ مورد کاوش و تفحص قرار گرفت و در جریان این حفاری ها آثار تاریخی فراوانی به دست آمد. از جمله این کشفیات می توان به کشف گورستان های قدیمی، کشف ظروف سفالی به شکل حیوانات و پرندگان و همین طور کشف اشیا و ابزارالاتی از جنس آهن و برنج اشاره کرد. محرابه مهر خوروین هم یکی از محوطه های باستانی مجموعه گنج تپه است که گفته می شود گنج های تاریخی فراوانی را در دل خود مدفون کرده است. متاسفانه در سال های اخیر به دلیل عدم نظارت کافی مورد هجوم جویندگان گنج قرار گرفته و به دلیل حفاری های غیرمجاز و بی رویه رو به نابودی است.

منابع و ماخذ

شهر ها،دهات  و روستاهای دارای گنج در ایران در کجا قرار دارند؟گنج تپه خوروین/قلعه گنج/روستای گنج حاجی آباد
انتشار : ۸ مرداد ۱۳۹۸

برچسب های مهم

گنج های پنهان( هنرمندان عزیز کشورمان)


هر یک از هنرمندان زن و مرد ایرانی یک  گنج ،دفینه و طلا برای ما هستند. سایت دفینه فورکیا افتخار دارد همزمان با معرفی پکیج کامل گنج یابی .به معرفی این عزیزان بپردازد تا گوشه ای از گنج های پنهان کشور عزیزمان برای همگان معرفی گردد.عکسهای هنرمندان/ عکسهای هنرمندان زن ایرانی/عکسهای هنرمندان مرد ایرانی/بیوگرافی هنرمندان زن ایرانی/بیوگرافی هنرمندان مرد ایرانی

 

 

بازیگران ایرانی که همسر خارجی دارند + تصاویر

همسر خارجی بازیگران ایرانی ، بازیگران ایرانی
اگر برای شما هم جذاب است که بدانید کدام یک از بازیگران ایرانی همسرانی خارجی دارند و علاقه مندید تصاویری از همسران خارجی بازیگران ایرانی را مشاهده کنید تا پایان این مطلب از چهره های نمناک همراه ما باشید.
تاریخ انتشار : 23 آبان 1397

کدام بازیگران ایرانی همسر خارجی دارند

سلبریتی ها همواره یکی از مورد توجه ترین اقشار در جامعه هستند و زندگی شخصی آنها زیر ذره بین مخاطبان و هوادارانشان قرار دارد. ازدواج ، بچه دار شدن و هر مساله ای درباره زندگی شخصی این چهره های مشهور برای هوادارانشان جالب است.

شاید برای خیلی از مردم جالب باشد که بدانند کدام هنرمندان و بازیگران ایرانی همسر خارجی دارند؟ اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید حتما تا پایان این مطلب همراه ما باشید. ما شما را با همسر خارجی بازیگران ایرانی آشنا میکنیم.

این هنرمندان و بازیگران ایرانی همسران خارجی دارند

احمد نجفی

احمد نجفی یکی از پیشکسوت ترین بازیگران ایرانی است که همسر خارجی دارد. دریا همسر اوکراینی _روسی احمد نجفی است که حدود 23 سال از عمر زندگی مشترکشان میگذرد.

احمد نجفی

عکسی از احمد نجفی و همسر و فرزندانش

همسر احمد نجفی در جریان تصویربرداری فیلم کارآگاه علوی مترجم او بود و این آشنایی در نهایت به ازدواج ختم شد و حاصل این ازدواج سه فرزند به نام های مریم ، دانیال و شایان است.

یوسف تیموری

یکی دیگر از بازیگران ایرانی که همسر خارجی دارد یوسف تیموری است. یوسف تیموری بازیگر معروف سریال زیر آسمان شهر همسری تایلندی دارد و دلیل جالبی برای ازدواج با یک همسر خارجی را در گفتگوهایش عنوان کرده است.

یوسف تیموری

یوسف تیموری و همسر و پسرش

یوسف تیموری که ازدواج با دختر ایرانی به دلیل ذهنیتی که نسبت به او دارند را امری دشوار میدانست با یک دختر تایلندی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج پسری به نام آرمین است.

ساعد سهیلی

ساعد سهیلی یکی دیگر از بازیگران ایرانی است که همسر خارجی دارد . همسر خارجی ساعد سهیلی ، گلوریا هاردی است که چهره آرام و مهربان او باعث محبوبیتش در بین مردم شده است.

ساعد سهیلی و همسرش

ساعد سهیلی و همسرش گلوریا هاردی

ساعد سهیلی فرزند سعید سهیلی کارگردان مشهور است که در فیلم های زیادی جلوی دوربین رفته است. این هنرمند جوان شهریور ماه 93 با گلوریا هاردی بازیگر نقش رها در سریال کیمیا که تابعیتی ایرانی و فرانسوی دارد ازدواج کرد.

این بازیگران ایرانی همسران خارجی دارند+تصاویر

بازیگران ایرانی که همسر خارجی دارند + تصاویر
:
 
امتیاز :3.8 تعداد رای :90
 
منبع : بخش فرهنگ و هنر نمناک / م.ف
این مطلب مفید بود ؟ 68 22
 
نظر کاربران
نظر خود را بنویسید ...

توجه : ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.

کد امنیتی
ارسال نظر
انصراف
 
 

لیست هنرمندان

 
 
در این صفحه لیستی از هنرمندان محبوب کشور عزیزمان وجود دارد. با کلیک بر روی نام یا تصویر هر هنرمند می توانید تمامی مطالب مرتبط با او را مشاهده نمایید.
 

لیست کامل شهر ها و استانهای ایران برای یاقتن گنج


 یافتن طلا گنج زیر خاکی دفینه در شهر،شهر های،روستا،ده ،امامزاده،قنات،چاه با پکیج کامل گنج یابی دفینه یابی مومیائی یابی محل گنج

آدرس دانلود لینک

بمنظور شناخت کامل شهر های ایران  و استانها برای یافتن دفینه لیست کامل آن بمنظور اطلاع منتشر گردید.

 شهر های ایران و محل دفن گنج

 آب‌بر زنجان طارم ۶۷۲۵

آب‌پخش بوشهر دشتستان ۱۷۲۳۸

آبادان خوزستان آبادان ۲۱۲۷۴۴

آباده فارس آباده ۵۵۷۵۸

آباده طشک فارس نی‌ریز ۷۵۶۲

آبدان بوشهر دیر ۶۲۱۱

آبدانان ایلام آبدانان ۲۲۹۰۱

آبسرد تهران دماوند ۹۲۰۲

آبش‌احمد آذربایجان شرقی کلیبر ۲۳۱۸

آبعلی تهران دماوند ۲۵۲۲

آبگرم قزوین بوئین‌زهرا ۵۹۹۸

آبی‌بیگلو اردبیل نمین ۵۹۹۹

آبیک قزوین آبیک ۵۵۷۷۹

آذرشهر آذربایجان شرقی آذرشهر ۳۹۹۱۸

آرادان سمنان گرمسار ۵۶۲۶

آران و بیدگل اصفهان آران و بیدگل ۶۰۲۹۰

آرمرده کردستان بانه ۲۳۴۹

آرین‌شهر خراسان جنوبی قائنات ۳۵۸۵

آزادشهر گلستان آزادشهر ۳۹۴۸۴

آستارا گیلان آستارا ۴۸۴۷۰

آستانه مرکزی شازند ۶۸۸۰

آستانه اشرفیه گیلان آستانه اشرفیه ۴۰۷۲۶

آسمان‌آباد ایلام شیروان و چرداول ۵۸۸۹

آشتیان مرکزی آشتیان ۹۰۱۵

آشخانه خراسان شمالی مانه و سملقان ۲۲۸۷۷

آغاجاری خوزستان بهبهان ۱۲۶۵۳

آق‌قلا گلستان آق‌قلا ۳۱۶۲۶

آقکند آذربایجان شرقی میانه ۱۷۳۳

آلاشت مازندران سوادکوه ۸۷۴

آلونی چهارمحال و بختیاری لردگان ۴۰۹۴

آمل مازندران آمل ۲۱۹۹۱۵

آواجیق آذربایجان غربی چالدران ۱۵۱۶

آوج قزوین بوئین‌زهرا ۵۶۰۹

آیسک خراسان جنوبی سرایان ۴۷۵۶

آلنی اردبیل مشکین شهر ۴۰۰۰

گنج و پکیج گنج یابی شناسائی شهر های یاران با استفاده از پکیج گنج یابی برای یافتن گنج و طلا و زیر خاکی

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

ابرکوه یزد ابرکوه ۲۳۹۸۶

ابریشم اصفهان فلاورجان ۲۱۷۹۴

ابوزیدآباد اصفهان آران و بیدگل ۵۵۵۹

ابوموسی هرمزگان ابوموسی ۳۴۶۱

ابهر زنجان ابهر ۸۷۳۹۶

احمدآباد صولت خراسان رضوی تربت جام ۶۷۵۸

لیست کتابهای طلائی و مرجع و دانلود کلیه کتابهای دفینه یابی،گنج یابی،مومیائی یابی،زیر خاکی یابی،عتیقه یابی در ایران سایت دفینه فورکیا http://dafineh.4kia.ir

پکیج کامل گنج یابی طلا یابی دفینه یابی مومیائی یابی و باستان شناسی

1- کتاب گنج نامه شیخ بهائی و احمد وزیر

2-دانلود pdf کتاب رمزگشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری

3-دانلودpdf(کتاب نفیس گنج نامه) کتاب گنج نامه وزیری و شاهی (نمونه گنج نامه های وزیری- شاهی)

4-دانلود pdf کتاب میراث زرین

5-دانلود pdf کتاب رمز یاب گنج و دفینه

6-دانلود کتاب اسرار نشانه ها The secrets of the signs

7-شناسائی حوضچه ها ی دارای گنج

8-نحوه سهم بندی در گنج

9-شناسائی انواع گنج ها

10-اعداد مقدس در گنج یابی

11-بناهای باستانی سلماس(آشنایی با مکانهای گنح در شهر سلماس)

12-ایران باستان به روایت موزه بریتانیا

13-آثار باستانی و تاریخی لرستان(آشنائی با مکانهای گنج در لرستان)

14-کاوش های باستان شناسی تل آجری شهر پارسه( آشنائی با مکانهای گنج در شهر پارسه)

15-اطلس تاریخ ایران

16-:آشنائی با بناهای تاریخی (رشته نقشه کشی معماری)

17-باستان شناسی پارینه سنگی ایران

18-:آموزش خط میخی

19-آموزش خط عبری

20-آموزش خط پهلوی

21-نیایش گاه های صخره ای ایران

22-نشانه ها و نمادها در ایران

23-نشانه های کهن (از سری کتابهای طلائی پکیج گنج یابی)

24-مرگ و آیین های آن در ایران باستان

25-گوهر شناسی

26-کتاب:گورستان های ارمنیان

27-گورستان عصر برنز

28-گورستان عصر آهن چنگبار

29-گنج نامه فرید

30-گرمابه باستانی ایران

31-گچ بری دوران ساسانی

32-کتابشناسی سکه

33-روش کاوش در قبرستان ها

34-قوم کاسی (کاسیت)

35-قله های تاریخی آذربایجان

36-علائم گنج یابی قسمت دوم

37-علائم گنج یابی و دفینه یابی قسمت اول

38-طلا

39-سنگ نوشته ایلامی

40-سنگ مزار های ایران

41--67دستورالعمل برای گشایش کارها و درمان بیماریها ازجمله درمان نازائی در مردان و زنان از عارف بزرگ نخودکی به همراه زندگی نامه ایشان

42-سفال دوره اشکانی

43-ملات های آهکی ایران ساروج

44-زمین شناسی ایران

45-نگاهی به رازهای ماه در ایران باستان

46-دلمن ها

47-جهان و راز های ابن سینا

48-دنیای گمشده عیلام

49-بررسی طرح تاج شاهان در سکه های ایرانی

50-راهنمای کاربردی گنج یابی حرفه ای

51-طاق و قوس در معماری

52-سکه های هخامنشیان

53-سکه های اشکانیان

54-سکه شناسی ایران

55-دانلودمتن کامل کتاب ثروتمندترین مرد بابل

56-ساروج و روش تخریب علمی آن)(این کتاب تکراری است)

57-کتاب کاوش در قبرستان(روش علمی بیرون آوردن جسد)(این کتاب تکرار شده است)

58-اسرار دریاچه بختگان(پری دریائی و راه یافتن گنج و دفینه)

59-کتاب محل دقیق کاروانسرا های ایران ( محل احتمالی و تخمینی دفن گنجها )

60-دانلود کتاب سیر تا پیاز در مورد جن

61-دانلود pdf کتاب چمشه آب حیات نوشته جمشید صداقت نژاد

62-کتاب باستان شناسی چهل تکه

63-دانلود pdf کتاب چشم طلائی

64-رمز گشائی خطوط باستانی

 احمدآباد یزد اردکان ۵۰۱۹

احمدسرگوراب گیلان شفت ۲۳۴۶

اختیارآباد کرمان کرمان ۸۷۴۶

ادیمی سیستان و بلوچستان زابل ۳۳۲۸

اراک مرکزی اراک 625679

ارجمند تهران فیروزکوه ۱۱۱۴

ارداق قزوین بوئین‌زهرا ۵۱۲۳

اردبیل اردبیل اردبیل 526892

اردستان اصفهان اردستان ۱۵۷۰۱

اردکان یزد اردکان ۵۶۷۷۶

اردکان فارس سپیدان ۱۶۶۶۱

اردل چهارمحال و بختیاری اردل ۸۹۹۲

ارزوئیه کرمان ارزوئیه ۷۵۵۵

ارسک خراسان جنوبی بشرویه ۲۹۵۴

ارسنجان فارس ارسنجان ۱۷۳۸۲

ارکواز ایلام ملکشاهی ۱۲۳۵۸

ارمغان‌خانه زنجان زنجان ۱۹۴۵

ارومیه آذربایجان غربی ارومیه ۶۶۷۴۹۹

اروندکنارخوزستان آبادان ۸۹۰۹

ازگله کرمانشاه ثلاث باباجانی ۱۲۵۶

ازنا لرستان ازنا ۴۰۱۴۵

ازندریان همدان ملایر ۹۳۲۴

اژیه اصفهان اصفهان ۳۴۸۱

اسارا البرز کرج ۷۰۱

اسالم گیلان طوالش ۱۰۰۴۰

اسپکه سیستان و بلوچستان نیک‌شهر ۳۶۳۶

استهبان فارس استهبان ۳۴۶۳۹

اسدآباد همدان اسدآباد ۵۵۰۲۴

اسدیه خراسان جنوبی درمیان ۵۸۰۴

اسفدن خراسان جنوبی قائنات ۳۵۳۰

اسفراین خراسان شمالی اسفراین ۶۰۳۷۲

اسفرورینقزوین تاکستان ۱۲۶۱۵

اسکو آذربایجان شرقی اسکو ۱۶۹۸۳

اسلام‌آباد غرب کرمانشاه اسلام‌آباد غرب ۹۴۶۹۹

اسلام‌شهرتهران اسلامشهر ۳۸۹۱۰۲

اسلامیه خراسان جنوبی فردوس ۶۰۸۴

اسلام‌شهر آق‌گل همدان ملایر ۳۷۱۷

اسیر فارس مهر ۲۱۸۰

اشترینان لرستان بروجرد ۵۰۸۳

اشتهارد البرز کرج ۲۳۰۱۰

اشکذر یزد اشکذر ۱۵۶۶۳

اشکنان فارس لامرد ۸۲۱۱

اشنویه آذربایجان غربی اشنویه ۳۲۷۲۳

اصفهان اصفهان اصفهان ۱۷۵۶۱۲۶

اصلاندوزاردبیل پارس‌آباد ۴۵۵۷

اتاقور گیلان لنگرود ۱۸۰۴

افزر فارس قیر و کارزین ۲۳۳۸

افوس اصفهان فریدن ۴۳۱۳

اقبالیه قزوین قزوین ۵۵۴۹۸

اقلید فارس اقلید ۴۴۵۵۲

الشتر لرستان سلسله ۳۰۲۵۷

الوان خوزستان شوش ۷۰۹۲

الوند قزوین البرز ۸۸۷۱۱

الیگودرز لرستان الیگودرز ۸۷۹۶۷

امام حسن بوشهر دیلم ۲۴۹۸

امام‌شهر فارس قیر و کارزین ۵۱۹۰

املش گیلان املش ۱۴۹۱۵

امیدیه خوزستان امیدیه ۶۰۴۶۱

امیرکلا مازندران بابل ۲۸۰۸۶

امیریه سمنان دامغان ۲۴۰۲

امین‌شهر کرمان انار ۴۵۵۵

انابد خراسان رضوی بردسکن ۵۷۳۹

انار کرمان انار ۱۳۰۸۹

انارستان بوشهر جم ۲۷۳۵

انارک اصفهان نایین ۱۴۷۷

انبارآلوم گلستان آق‌قلا ۶۵۴۰

اندوهجرد کرمان کرمان ۳۵۸۹

اندیشه تهران شهریار ۹۶۸۰۷

اندیمشک خوزستان اندیمشک ۱۲۶۸۱۱

اوز فارس لارستان ۲۲۴۰۱

اهر آذربایجان شرقی اهر ۹۲۶۰۸

اهرم بوشهر تنگستان ۱۳۷۷۸

اهل فارس لامرد ۲۹۴۰

اهواز خوزستان اهواز ۱۱۱۲۰۲۱

ایج فارس استهبان ۵۸۴۹

ایذه خوزستان ایذه ۱۱۷۰۹۳

ایرانشهر سیستان و بلوچستان ایرانشهر ۹۷۰۱۲

ایزدخواست فارس آباده ۶۵۳۲

ایزدشهر مازندران نور ۶۷۹۷

ایلام ایلام ایلام ۱۷۲۲۱۳

ایلخچی آذربایجان شرقی اسکو ۱۵۲۳۱

ایمان‌شهر اصفهان فلاورجان ۱۴۲۶۷

اینچه‌برونگلستان گنبد کاووس ۲۲۸۱

ایوان ایلام ایوان ۲۹۴۰۰

ایوانکی سمنان گرمسار ۱۱۹۹۵

ایواوغلی آذربایجان غربی خوی ۳۱۶۷

ایور خراسان شمالی گرمه ۳۷۸۳

ب

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

باب انار فارس جهرم ۶۹۶۸

باباحیدر چهارمحال و بختیاری فارسان ۱۱۰۹۹

بابارشانی کردستان بیجار ۵۷۳

بابل مازندران بابل ۲۱۹۴۶۷

بابلسر مازندران بابلسر ۵۰۴۷۷

باجگیران خراسان رضوی قوچان ۴۰۶

باخرز خراسان رضوی باخرز ۸۳۹۲

بادرود اصفهان نطنز ۱۳۱۲۰

بار خراسان رضوی نیشابور ۴۱۲۱

باروق آذربایجان غربی میاندوآب ۴۱۱۸

بازار جمعه گیلان ماسال ۴۴۹۳

بازرگان آذربایجان غربی ماکو ۹۵۵۱

باسمنج آذربایجان شرقی تبریز ۱۱۱۹۰

باشت کهگیلویه و بویراحمدباشت ۹۲۶۶

باغ بهادران اصفهان لنجان ۹۵۹۸

باغ‌ملک خوزستان باغ‌ملک ۲۳۳۵۲

باغستان تهران شهریار ۷۱۸۶۱

باغین کرمان کرمان ۸۱۷۶

بافت کرمان بافت ۳۳۱۰۷

بافران اصفهان نایین ۲۰۲۷

بافق یزد بافق ۳۳۸۸۲

باقرشهر تهران ری ۵۹۰۹۱

بالاده فارس کازرون ۴۲۴۳

بانه کردستان بانه ۸۵۱۹۰

بانه‌وره کرمانشاه پاوه ۳۰۴۳

بایگ خراسان رضوی تربت حیدریه ۳۵۷۷

باینگان کرمانشاه پاوه ۱۷۳۱

بجستان خراسان رضوی بجستان ۱۱۱۳۳

بجنورد خراسان شمالی بجنورد ۱۹۹۷۹۱

بخشایش آذربایجان شرقی هریس ۶۰۹۸

بدره ایلام دره‌شهر ۴۲۴۹

برازجان بوشهر دشتستان ۹۵۴۴۹

بردخون بوشهر دیر ۴۳۷۶

بردستان بوشهر دیر ۶۰۷۸

بردسکن خراسان رضوی بردسکن ۲۶۱۰۷

بردسیر کرمان بردسیر ۳۱۸۷۰

برزک اصفهان کاشان ۳۲۶۵

برزول همدان نهاوند ۲۶۹۵

برف‌انبار اصفهان فریدون‌شهر ۵۳۳۶

بروات کرمان بم ۱۸۶۳۳

بروجرد لرستان بروجرد ۲۴۰۶۵۴

بروجن چهارمحال و بختیاری بروجن ۵۲۶۹۴

بره‌سر گیلان رودبار ۱۴۱۶

بزمان سیستان و بلوچستان ایرانشهر ۴۷۰۲

بزنجان کرمان بافت ۴۰۳۴

بستان خوزستان دشت آزادگان ۷۲۵۸

بستان‌آباد آذربایجان شرقی بستان‌آباد ۱۷۹۵۴

بستک هرمزگان بستک ۹۲۲۵

بسطام سمنان شاهرود ۷۷۱۲

بشرویه خراسان جنوبی بشرویه ۱۵۳۱۸

بفروئیه یزد میبد ۶۴۸۶

بلبان‌آباد کردستان دهگلان ۳۲۰۷

بلداجی چهارمحال و بختیاری بروجن ۱۱۷۲۸

بلده مازندران نور ۱۰۳۷

بم کرمان بم ۱۰۷۱۳۱

بمپور سیستان و بلوچستان ایرانشهر ۱۰۰۷۱

بن چهارمحال و بختیاری شهرکرد ۱۱۷۷۵

بناب آذربایجان شرقی بناب ۷۹۸۹۴

بناب جدیدآذربایجان شرقی مرند ۴۳۷۱

بنارویه فارس لارستان ۱۰۹۷۷

بنت سیستان و بلوچستان نیک‌شهر ۵۲۹۴

بنجار سیستان و بلوچستان زابل ۴۰۸۸

بندر امام خمینی خوزستان ماهشهر ۷۲۳۵۷

بندر انزلیگیلان انزلی ۱۱۶۶۶۴

بندر ترکمن گلستان ترکمن ۴۸۷۳۶

بندر جاسک هرمزگان جاسک ۱۳۸۱۰

بندر دیر بوشهر دیر ۲۰۱۵۷

بندر دیلم بوشهر دیلم ۲۲۳۹۳

بندر ریگبوشهر گناوه ۵۶۱۹

بندرعباسهرمزگان بندرعباس ۴۳۵۷۵۱

بندر کنگان بوشهر کنگان ۷۶۳۲۹

بندر گز گلستان گز ۱۸۷۳۴

بندر گناوهبوشهر گناوه ۶۴۱۱۰

بندر لنگه هرمزگان بندر لنگه ۳۰۴۷۸

بندر ماهشهر خوزستان ماهشهر ۱۵۳۷۷۸

بنک بوشهر کنگان ۱۱۵۱۵

بوانات فارس بوانات ۱۰۶۷۰

بوشهر بوشهر بوشهر ۱۹۵۲۲۲

بوکان آذربایجان غربی بوکان ۱۷۰۶۰۰

بومهن تهران تهران ۵۳۴۵۱

بوئین‌زهراقزوین بوئین‌زهرا ۱۸۲۱۰

بویین سفلی کردستان بانه ۱۴۵۸

بوئین و میاندشت اصفهان فریدن ۱۰۲۵۶

بهاباد یزد بهاباد ۷۶۵۲

بهار همدان بهار ۲۷۶۴۵

بهاران‌شهر اصفهان فلاورجان ۱۱۱۳۲

بهارستان اصفهان اصفهان ۶۱۶۴۷

بهبهان خوزستان بهبهان ۱۰۷۴۱۲

بهرمان کرمان رفسنجان ۴۵۲۸

بهشهر مازندران بهشهر ۸۹۲۵۱

بهمن فارس آباده ۷۳۰۵

بهنمیر مازندران بابلسر ۷۴۱۰

بیارجمند سمنان شاهرود ۲۴۴۱

بیجار کردستان بیجار ۴۷۹۲۶

بیدخت خراسان رضوی گناباد ۵۳۴۸

بیدستان قزوین البرز ۱۹۹۹۶

بیرجند خراسان جنوبی بیرجند ۱۷۸۰۲۰

بیرم فارس لارستان ۷۳۷۹

بیستون کرمانشاه هرسین ۵۱۰۷

بیضا فارس سپیدان ۴۲۳۴

بیکا هرمزگان رودان ۷۰۰۲

بیله‌سوار اردبیل بیله‌سوار ۱۵۱۸۳

پ

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

پاتاوه کهگیلویه و بویراحمددنا ۲۳۱۴

پارس‌آباد اردبیل پارس‌آباد ۸۸۹۲۴

پارسیان هرمزگان پارسیان ۱۲۵۴۴

پاریز کرمان سیرجان ۴۹۰۲

پاکدشت تهران پاکدشت ۲۰۶۴۹۰

پاوه کرمانشاه پاوه ۲۳۷۰۴

پردنجان چهارمحال و بختیاری فارسان ۸۰۸۸

پردیس تهران تهران ۳۷۲۵۷

پرندک (زرندیه) مرکزی زرندیه ۶۶۳۳

پره‌سر گیلان رضوانشهر ۷۶۲۶

پل‌دختر لرستان پل‌دختر ۲۵۰۹۲

پل سفید مازندران سوادکوه ۸۲۹۴

پلدشت آذربایجان غربی پلدشت ۹۹۶۳

پول مازندران نوشهر ۲۸۰۶

پهله ایلام دهلران ۴۰۶۵

پیرانشهر آذربایجان غربی پیرانشهر ۶۹۰۴۹

پیربکران اصفهان فلاورجان ۱۲۱۹۲

پیش‌قلعه خراسان شمالی مانه و سملقان ۲۲۱۱

پیشوا تهران پیشوا ۴۷۲۵۳

پیشین سیستان و بلوچستان سرباز ۱۳۶۹۰

ت

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

تازه‌آباد کرمانشاه ثلاث باباجانی ۱۲۰۸۰

تازه‌شهر آذربایجان غربی سلماس ۸۸۶۴

تازه‌کند اردبیل پارس‌آباد ۲۷۹۸

تازه‌کند انگوت اردبیل گرمی ۲۵۴۴

تاکستان قزوین تاکستان ۷۷۹۰۷

طوالش گیلان طوالش ۵۲۳۴۴

تایباد خراسان رضوی تایباد ۵۲۲۸۰

تبریز آذربایجان شرقی تبریز ۱۴۹۴۹۹۸

تخت هرمزگان بندرعباس ۲۶۴۸

تربت جام خراسان رضوی تربت جام ۹۴۷۵۸

تربت حیدریه خراسان رضوی تربت حیدریه ۱۳۱۱۵۰

ترک آذربایجان شرقی میانه ۲۴۰۶

ترکالکی خوزستان گتوند ۵۶۵۴

ترکمانچای آذربایجان شرقی میانه ۷۰۹۴

تسوج آذربایجان شرقی شبستر ۷۳۷۰

تفت یزد تفت ۱۵۷۱۷

تفرش مرکزی تفرش 38967

تکاب آذربایجان غربی تکاب ۴۴۰۴۰

تنکابن مازندران تنکابن ۴۵۳۳۸

تنکمان البرز نظرآباد ۴۱۹۰

تنگ ارم بوشهر دشتستان ۳۱۸۳

توتکابن گیلان رودبار ۱۶۷۸

توحید ایلام شیروان و چرداول ۱۴۷۵

تودشک اصفهان اصفهان ۴۲۲۹

توره مرکزی شازند ۲۳۳۱

تویسرکان همدان تویسرکان ۴۴۵۱۶

تهران تهران تهران ۸۱۵۴۰۵۱

تیتکانلو خراسان شمالی فاروج ۳۸۲۷

تیران اصفهان تیران و کرون ۱۹۴۲۱

تیکمه‌داشآذربایجان شرقی بستان‌آباد ۲۶۴۵

ج

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

جاجرم خراسان شمالی جاجرم ۱۸۵۴۷

جالق سیستان و بلوچستان سراوان ۱۷۵۴۶

جاورسیانمرکزی خنداب ۴۷۲۶

جایزان خوزستان امیدیه ۲۴۰۱

جبالبارز کرمان جیرفت ۴۴۱۶

جعفرآباد اردبیل بیله سوار ۷۷۰۶

جعفریه قم قم ۷۲۰۳

جغتای خراسان رضوی جغتای ۸۲۱۲

جلفا آذربایجان شرقی جلفا ۵۶۲۸

جلین گلستان گرگان ۷۷۵۳

جم بوشهر جم ۱۶۳۱۳

جناح هرمزگان بستک ۷۱۶۹

جنت‌شهر فارس داراب ۱۱۸۵۲

جنت‌مکانخوزستان گتوند ۶۰۲۰

جندق اصفهان خور و بیابانک ۴۴۷۲

جنگل خراسان رضوی رشتخوار ۶۴۹۰

جوادآباد تهران ورامین ۴۹۰۳

جوانرود کرمانشاه جوانرود تقریبا 103000

جوپار کرمان کرمان ۳۹۳۷

جورقان همدان همدان ۹۲۶۲

جوزدان اصفهان نجف آباد ۶۷۴۹

جوزم کرمان شهربابک ۴۹۲۹

جوشقان و کامو اصفهان کاشان ۴۷۶۶

جوکار همدان ملایر ۲۴۲۵

جونقان چهارمحال و بختیاری فارسان ۱۴۸۰۰

جویبار مازندران جویبار ۲۹۱۲۲

جویم فارس لارستان ۸۸۱۰

جهرم فارس جهرم ۱۱۴۱۰۸

جیرفت کرمان جیرفت ۱۱۱۰۳۴

جیرنده گیلان رودبار ۲۵۸۴

چ

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

چابکسر گیلان رودسر ۶۹۹۴

چاپشلو خراسان رضوی درگز ۲۴۷۴

چادگان اصفهان چادگان ۹۷۳۸

چارک هرمزگان بندرلنگه ۳۷۵۸

چاف و چمخاله گیلان لنگرود ۴۴۹۴

چالانچولان لرستان دورود ۱۴۷۸

چالوس مازندران چالوس ۴۷۸۸۱

چاه بهار سیستان و بلوچستان چاه بهار ۸۵۶۳۳

چترود کرمان کرمان ۵۳۴۴

چرام کهگیلویه وبویراحمد چرام ۱۲۶۳۴

چرمهین اصفهان لنجان ۱۳۵۶۸

چغادک بوشهر بوشهر ۱۸۰۷۲

چغامیش خوزستان دزفول ۲۱۱۳

چغلوندی لرستان خرم‌آباد ۱۴۰۹

چقابل لرستان کوهدشت ۵۱۷۶

چکنه خراسان رضوی نیشابور ۱۸۳۴

چلگرد چهارمحال و بختیاری کوهرنگ ۳۰۶۱

چمران خوزستان بندر ماهشهر ۳۱۱۳۸

چمستان مازندران نور ۱۰۶۱۷

چمگردان اصفهان لنجان ۱۶۲۱۹

چناران خراسان رضوی چناران ۴۸۵۶۷

چناره کردستان مریوان ۱۸۴

چوار ایلام ایلام ۵۷۷۵

چوبر گیلان طوالش ۵۵۲۲

چورزق زنجان طارم ۱۷۵۳

چویبده خوزستان آبادان ۷۲۵۲

چهارباغ البرز ساوجبلاغ ۶۷۷۲

چهاربرج آذربایجان غربی میاندوآب ۸۶۸۱

چهاردانگهتهران اسلامشهر ۴۶۲۹۹

چیتاب کهگیلویه وبویراحمد دنا ۱۴۱۸

ح

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

حاجی‌آباد هرمزگان حاجی‌آباد ۲۳۳۰۹

حاجی‌آباد فارس زرین‌دشت ۲۰۵۰۱

حاجی‌آباد خراسان جنوبی قائنات ۵۹۱۸

حبیب‌آباد اصفهان برخوار ۹۴۴۴

حر خوزستان شوش ۸۶۲۴

حسامی فارس بوانات ۲۸۲۶

حسن‌آباد اصفهان اصفهان ۴۲۶۷

حسن‌آباد فارس اقلید ۱۸۹۴

حسن‌آباد تهران ری ۲۷۸۵۹

حسینیه خوزستان اندیمشک ۱۹۶۳

حصارگرمخان خراسان شمالی بجنورد ۱۶۵۸

حلب زنجان ایجرود ۱۰۸۹

حمزه خوزستان دزفول ۵۸۵۰

حمیدیا یزد یزد ۳۷۴۲۸

حمیدیه خوزستان اهواز ۲۰۹۸۲

حمیل کرمانشاه اسلام‌آباد غرب ۱۳۶۳

حنا اصفهان سمیرم ۵۳۵۴

حویق گیلان طوالش ۴۱۹۴

خ

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

خاتون آبادکرمان شهر بابک ۳۸۸۳

جزیره خارگ بوشهر بوشهر ۸۱۹۶

خاروانا آذربایجان شرقی ورزقان ۳۳۵۳

خاش سیستان و بلوچستان خاش ۵۶۶۸۳

خاکعلی قزوین آبیک ۳۱۴۶

خالدآباد اصفهان نطنز ۳۰۲۳

خامنه آذربایجان شرقی شبستر ۲۷۵۰

خان‌ببین گلستان رامیان ۱۰۸۷۸

خانوک کرمان زرند ۴۰۰۰

خانه زنیانفارس شیراز ۱۵۷۸

خاوران فارس جهرم ۶۰۵۰

خداجو آذربایجان شرقی مراغه ۱۸۲۴

خرامه فارس خرامه

خرم‌آباد (لرستان) لرستان خرم‌آباد ۳۷۳۴۱۶

خرم‌آباد (مازندران) مازندران تنکابن ۹۹۳۶

خرمدره زنجان خرمدره ۵۲۵۴۸

خرمدشت (تاکستان) قزوین تاکستان ۱۰۰۰۰

خرمشهر خوزستان خرمشهر ۱۷۲۰۰۰

خرو (نیشابور) خراسان رضوی نیشابور

خسروشهر آذربایجان شرقی تبریز 21972

خشت فارس کازرون

خشکبیجارگیلان رشت

خشکرود مرکزی زرندیه 6799

خضرآباد یزد اشکذر 2000

خضری دشت‌بیاض خراسان جنوبی قائنات ۱۳۶۲ ۵٬۶۸۰

خلخال اردبیل خلخال ۳۹٬۳۰۴

خلیفان آذربایجان غربی مهاباد ۱٬۸۰۶

خلیل‌آباد خراسان رضوی خلیل‌آباد ۱۲٬۷۵۱

خلیل کرد همدان بهار ۸۵۰

خلیل‌شهر مازندران بهشهر ۱۳۸۵ ۱۰٬۱۲۶

خمارلو آذربایجان شرقی خداآفرین ۱٬۹۰۲

خمام گیلان رشت ۱۳۲۹ ۲۰٬۸۹۷

خمیر هرمزگان خمیر ۱۵٬۸۹۶

خمین مرکزی خمین ۱۳۲۸ 103099

خمینی‌شهر اصفهان خمینی‌شهر ۱۳۱۰ ۳۱۰٬۸۰۰

خنج فارس خنج ۱۳۱۷ ۱۹٬۲۱۷

خنداب مرکزی خنداب ۱۳۸۶ ۷٬۷۵۳

خواجه آذربایجان شرقی هریس ۱۳۷۳ بیش از ۵٬۰۰۰

خواف خراسان رضوی خواف ۱۳۶۸ ۳۳٬۱۸۹

خوانسار اصفهان خوانسار ۳۳٬۰۴۹

خور اصفهان خور و بیابانک ۱۳۸۸ ۱۷٬۷۹۳

خور فارس لارستان ۹٬۱۳۸

خوراسگان اصفهان اصفهان ۱۳۴۳ ۱۲۷٬۶۸۱

خورزوق اصفهان برخوار ۱۳۴۵ ۳۳٬۰۰۰

خورسند کرمان شهربابک ۱۳۸۸ ۵٬۰۰۰

خورموج بوشهر دشتی ۳۴٬۹۴۴

خوسف خراسان جنوبی خوسف ۱۳۷۵ ۵٬۷۱۶

خوش‌رودپی مازندران بابل ۱۳۷۹ ۵٬۰۰۰

خومه‌زار فارس ممسنی ۱۳۸۹ ۶٬۰۹۵

خوی آذربایجان غربی خوی ۱۹۸٬۸۴۵

د

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

دابودشت

داراب

داران

دارخوین

داریان

دالکی

دامغان

دامنه

دانسفهان

داوودآباد

داورزن

دبیران

درب بهشت

درب گنبد

درجزین

درچه

درق

درگز

درگهان

درود

دره‌شهر

دزآب

دزج

دزفول

دژکرد

دستجرد

دستگرد

دستنا

دلبران

دلگشا

دلند

دلوار

دلیجان (مرکزی)

دماوند

دمق

دندی

دوبرجی

دورود

دوزدوزان

دوزه

دوساری

دوست‌محمد

دوگنبدان

دولت‌آباد (اصفهان)

دولت‌آباد (خراسان رضوی)

دهاقان

دهبارز

دهج

دهدز

دهدشت

دهرم

دهق

دهگلان

دهلران

دیباج

دیزج دیز

دیزیچه

دیشموک

دیلمان

دیواندره

دیهوک

دشتک

ر

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

رابر

راز

رازقان

رازمیان

راسک

رامجرد

رامسر

رامشیر

رامهرمز

رامیان

رانکوه

راور

راین

رباط

رباط سنگ

رباط‌کریم

ربط

رحیم‌آباد

رزن

رزوه

رستم‌آباد

رستمکلا

رشت

رشتخوار

رضوان‌شهر (اصفهان)

رضوان‌شهر (گیلان)

رضویه

رضی

رفسنجان

رفیع

روانسر

روداب

رودبار (کرمان)

رودبار (گیلان)

رودبنه

رودسر

رودهن

رونیز

رویان

رویدر

ریحان‌شهر

ریز

رینه

ریوش

ز

زازران

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

زابل

زابلی

زارچ

زاغه

زاویه

زاهدان

زاهدشهر

زاینده‌رود

زرآباد

زرآباد

زرقان

زرگرمحله

زرند

زرنق

زرنه

زرین‌آباد

زرین‌رود

زرین‌شهر

زرینه

زنجان

زنگنه

زنگی‌آباد

زنوز

زواره

زهان

زهره

زهک

زیارت‌علی

زیباشهر

زیدآباد

زیرآب

س

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

ساروق

ساری

سالند

سامان

سامن

ساوه

سبزوار

سپیددشت (خرم‌آباد)

سجاس

سده

سده لنجان

سراب

سراب‌باغ

سراب‌دوره

سرابله

سراوان

سرایان

سرباز

سربیشه

سرپل ذهاب کرمانشاه سرپل ذهاب

سرخرود

سرخس

سرخنکلاته

سرخه

سردرود سردشت (آذربایجان غربی) سردشت (خوزستان) سردشت (هرمزگان)

سرعین سرکان سرگز سرمست

سرو سروآباد سروستان سریش‌آباد

سطر سعادت‌شهر سعدآباد سفیددشت

سفیدسنگ سفیدشهر سقز سگزآباد

سگزی سلامی سلطان‌آباد سلطانیه

سلطان‌شهر سلفچگان سلماس سلمان‌شهر

سماله سمنان سمیرم سنجان

سنخواستسندرک سنقر سنگان

سنگر سنندج سودجان سوران

سورشجانسورک سورمق سوزا

سوسنگرد سوق سومار سه‌قلعه

سهرورد سهند سی‌سخت سیاهکل

سیدان سیراف سیرجان سیردان

سیرکان سیریک سیس سیلوانه

سیمین‌شهرسیمینه سیه‌چشمه سیه‌رود

ش

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

شاپورآباد

شادگان

شادمهر

شازند

شال

شاندیز

شاوور

شاهدشهر

شاهدیه

شاهرود

شاهو

شاهین‌دژ

شاهین‌شهر

شبانکاره

شبستر

شرافت

شربیان

شرفخانه

شریف‌آباد

شریفیه

ششتمد

ششده

شفت

شلمان

شلمزار

شنبه

شندآباد

شوسف

شوش

شوشتر

شوط

شوقان

شول‌آباد

شویشه

شهداد

شهرآباد

شهربابک

شهرپیر

شهر جدید هشتگرد

شهرزو

شهرصدرا

شهرضا

شهرکرد

شهریار

شهمیرزاد

شیبان

شیراز

شیرگاه

شیروان

شیرود

شیرین‌سو

ص

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

صاحب

صالح‌آباد (ایلام)

صالح‌آباد (تهران)

صالح‌آباد (خراسان رضوی)

صالح‌آباد (همدان)

صالح شهر

صالح مشطت

صایین‌قلعه

صباشهر

صحنه

صغاد

صفادشت

صفاشهر

صفائیه

صفی‌آباد (خراسان شمالی)

صفی‌آباد (خوزستان)

صوفیان

صومعه‌سرا

صیدون

ض

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

ضیاءآباد

ط

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

طاقانک

طالخونچه

طالقان

طبس

طبس مسینا

طرقبه

ع

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

عباس‌آباد

عجب‌شیر

عسگران

عسلویه

عشق‌آباد (خراسان جنوبی)

عشق‌آباد (خراسان رضوی)

عقدا

علامرودشت

علویجه

علی‌آباد

علی اکبر

عمادده

عنبران

عنبرآباد

غ

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

غرق‌آباد مرکزی ساوه ۵۳۸۵

ف

فاروق

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

فارسان

فارغان

فاروج

فاریاب

فاضل‌آباد

فامنین

فخرآباد

فدامی

فرادنبه

فراشبند

فرخ‌شهر

فرخی

فردوس

فردوسیه

فرسفج

فرمهین

فرون‌آباد

فرهادگرد

فریدون‌شهر

فریدون‌کنار

فریم

فریمان

فسا

فشم

فلاورجان

فنوج

فولادشهر

فومن

فهرج

فیرورق

فیروزان

فیروزآباد (فارس)

فیروزآباد (لرستان)

فیروزکوه

فیروزه

فیض‌آباد

فین

ق

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

قادرآباد

قاسم‌آباد

قاضی

قائم‌شهر

قائمیه

قائن

قدس

قدمگاه

قرچک

قروه

قروه درجزین

قره‌آغاج

قره‌ضیاءالدین

قزوین

قشم

قصر شیرین

قصرقند

قطب‌آباد

قطرویه

قطور

قلعه‌تل

قلعه خواجه

قلعه رئیسی

قلعه قاضی

قلعه‌گنج

قلندرآباد

قم

قمصر

قنوات

قوچان

قورچی‌باشی

قوشچی

قهاوند

قهجاورستان

قهدریجان قهستان

قیدار (زنجان) قیر.

قرقری

ک

نام استان شهرستان تاریخ شهر شدن جمعیت (۱۳۹۰)

کاخک

کارچان

کارزین

کاریز

کازرون

کاشان

کاشمر

کاظم‌آباد کرمان

کاکی

کامفیروز

کامیاران

کانی‌دینار

کانی‌سور

کبودرآهنگ

کتالم و سادات‌شهر

کدکن

کرج

کردکوی

کرکوند

کرمان کرمان

کرمانشاه

کرند

کره‌ای

کرهرود

کشاورز

کشکسرای

کشکوئیه کرمان

کلات

کلاته خیج

کلاچای

کلارآباد

کلاردشت

کلاله

کلمه

کلوانق

کلور

کله‌بست

کلیبر

کلیشاد و سودرجان

کمال‌شهر

کمشجه

کمه

کمیجان

کنارتخته

کنارک

کندر

کنگ

کنگاور

کوار

کوچصفهان

کوراییم

کوزران

کوزه‌کنان

کوشک

کوشکنار

کومله

کونانی

کوهبنان کرمان کوهبنان 1383 ۲۱٬۷۲۱

کوهپایه کرمان

کوهدشت

کوهسار

کوهنجان

کوهی‌خیل

کوهین

کهریزسنگ

کهریزک

کهک

کهنوج کرمان

کیاسر

کیاشهر

کیاکلا کیان

کیان‌شهر

کیش

کیلان

گ

گوجان گلبهار

گراش گراب سفلی گردکشانه گرگاب

گتاب گالیکش گتوند گراب

گرماب گرگان گرمدره گرمسار

گرمی گرمه گزبرخوارگزنک

گشت گزیک گل‌تپه گلباف

گلدشت گلپایگان گلزار گلسار (رشت)

گلستان گلسار (البرز) گلشن گلشهر

گلمورتی گلمکان گلوگاه (گلوگاه) گلوگاه (بابل)

کوموش دپه گله‌دار گناباد گنبد کاووس

گوراب زرمیخ گندمان گوریه گوگان

گوهران گوگد گهرو گهواره

گیلانغربگیان گیوی گچساران

ل

لار لالجین لاله زار لالی

لامرد لاهرود لاهیجان لای بید

لپوئی لردگان لشت نشا لطف‌آباد

لطیفی لنده لنگرود لواسان

لوجلی لوشان لولمان (رشت) لولمان (فومن)

لوندویل لیسار لیکک لیلان لاسجرد

لومار

م

مادوان مارگون ماسال ماسوله

ماکو مال‌خلیفه مأمونیه ماه‌نشان

ماهان ماهدشت مبارک‌آباد دیز مبارکه

مجلسی مجن محلات محمدان

محمدآباد (اصفهان) محمدآباد (سیستان و بلوچستان) محمدآباد (کرمان) محمدشهر

محمدشهرمحمدی محمدیار محمدیه

محمودآباد (آذربایجان غربی) محمودآباد (مازندران) محمودآباد نمونه محی‌آباد

مرادلو مراغه مراوه مرجغل

مردهک مرزن‌آباد مرزیکلا مرگنلر

مرند مرودشت مروست مریانج

مریوان مزداوند مس سرچشمه مسجدسلیمان

مشراگه مشکات مشکان مشکین‌دشت

مشگین‌شهر مشهد مشهد ریزه مصیری

معلم‌کلایه معمولان ملاثانی ملارد

ملایر ملک‌آباد ملکان ممقان

منج منجیل منظریه منوجان

موچش مود مورموری موسیان

مؤمن‌آباد مهاباد (آذربایجان غربی) مهاباد (اصفهان) مهاجران

مهدی‌شهر(سنگسر)-استان سمنان مهر مهران مهربان

مهردشت مهریز میامی میان‌راهان

میاندوآب میانرود میانه میبد

میداود میرآباد میرجاوه میلاجرد

میمند میمه (اصفهان) میمه میناب

مینودشت مینوشهر منصوریه (بهبهان)

مورموری

ن

نازک علیاناغان نافچ نالوس

نایین نجف‌آباد نجف‌شهر نخل تقی

ندوشن نراق نرجه نرماشیر

نسیم‌شهر نشتارود نشتیفان نصرآباد (اصفهان)

نصرآباد (خراسان رضوی) نصرت‌آبادنصیرآباد نطنز

نظام‌شهر نظرآباد نظرکهریزی نقاب

نقده نقنه نکا نگار

نگور نگین‌شهر نمین نوبران

دهستان نوبندگان نوجین نوخندان نودان

نودژ نودشه نوده خاندوز نور

نورآباد (فارس) نورآباد (لرستان) نوسود نوش‌آباد

نوشهر نوشین نوک‌آباد نوکنده

نهاوند نهبندان نی‌ریز نیاسر

نیر (اردبیل) نیر (یزد) نیشابور نیک‌آباد

نیک‌شهر نیل‌شهر نیمبلوک نیم‌ور

و

واجارگاه وایقان وحدتیه وحیدیه

ورامین وراوی ور

لیست و دانلود کلیه کتابهای دفینه یابی،گنج یابی،مومیائی یابی،زیر خاکی یابی،عتیقه یابی در ایران سایت دفینه فورکیا


 لیست کتابهای طلائی و مرجع  و دانلود کلیه کتابهای دفینه یابی،گنج یابی،مومیائی یابی،زیر خاکی یابی،عتیقه یابی در ایران سایت دفینه فورکیا http://dafineh.4kia.ir

پکیج کامل گنج یابی طلا یابی دفینه یابی مومیائی یابی و باستان شناسی

1- کتاب گنج نامه شیخ بهائی و احمد وزیر

2-دانلود pdf کتاب رمزگشایی جوغن ها، کتاب گنج یابی و آشنایی با دفینه ها +تصویری

3-دانلودpdf(کتاب نفیس گنج نامه) کتاب گنج نامه وزیری و شاهی (نمونه گنج نامه های وزیری- شاهی)

4-دانلود pdf کتاب میراث زرین

5-دانلود pdf کتاب رمز یاب گنج و دفینه

6-دانلود کتاب اسرار نشانه ها The secrets of the signs

7-شناسائی حوضچه ها ی دارای گنج

8-نحوه سهم بندی در گنج

9-شناسائی انواع گنج ها

10-اعداد مقدس در گنج یابی

 11-بناهای باستانی سلماس(آشنایی با مکانهای گنح در شهر سلماس)

12-ایران باستان به روایت موزه بریتانیا

13-آثار باستانی و تاریخی لرستان(آشنائی با مکانهای گنج در لرستان)

14-کاوش های باستان شناسی تل آجری شهر پارسه( آشنائی با مکانهای گنج در شهر پارسه)

15-اطلس تاریخ ایران

16-:آشنائی با بناهای تاریخی (رشته نقشه کشی معماری)

17-باستان شناسی پارینه سنگی ایران

18-:آموزش خط میخی

19-آموزش خط عبری

20-آموزش خط پهلوی

21-نیایش گاه های صخره ای ایران

22-نشانه ها و نمادها در ایران

23-نشانه های کهن (از سری کتابهای طلائی پکیج گنج یابی)

24-مرگ و آیین های آن در ایران باستان

25-گوهر شناسی

26-کتاب:گورستان های ارمنیان

27-گورستان عصر برنز

28-گورستان عصر آهن چنگبار

29-گنج نامه فرید

30-گرمابه باستانی ایران

31-گچ بری دوران ساسانی

32-کتابشناسی سکه

33-روش کاوش در قبرستان ها

34-قوم کاسی (کاسیت)

35-قله های تاریخی آذربایجان

36-علائم گنج یابی قسمت دوم

37-علائم گنج یابی و دفینه یابی قسمت اول

38-طلا

39-سنگ نوشته ایلامی

40-سنگ مزار های ایران

41--67دستورالعمل برای گشایش کارها و درمان بیماریها ازجمله درمان نازائی در مردان و زنان از عارف بزرگ نخودکی به همراه زندگی نامه ایشان

42-سفال دوره اشکانی

43-ملات های آهکی ایران ساروج

44-زمین شناسی ایران

45-نگاهی به رازهای ماه در ایران باستان

46-دلمن ها

47-جهان و راز های ابن سینا

48-دنیای گمشده عیلام

49-بررسی طرح تاج شاهان در سکه های ایرانی

50-راهنمای کاربردی گنج یابی حرفه ای

51-طاق و قوس در معماری

52-سکه های هخامنشیان

53-سکه های اشکانیان

54-سکه شناسی ایران

55-دانلودمتن کامل کتاب ثروتمندترین مرد بابل

56-ساروج و روش تخریب علمی آن)(این کتاب تکراری است)

57-کتاب کاوش در قبرستان(روش علمی بیرون آوردن جسد)(این کتاب تکرار شده است)

58-اسرار دریاچه بختگان(پری دریائی و راه یافتن گنج و دفینه)

59-کتاب محل دقیق کاروانسرا های ایران ( محل احتمالی و تخمینی دفن گنجها )

60-دانلود کتاب سیر تا پیاز در مورد جن

61-دانلود pdf کتاب چمشه آب حیات نوشته جمشید صداقت نژاد

62-کتاب باستان شناسی چهل تکه

63-دانلود pdf کتاب چشم طلائی

64-رمز گشائی خطوط باستانی

 

  

هفت گنج خسرو پرویز تخت تاقدیس و مکان آن برای گنج یابی


در ایران گنجهای زیادی وجود داشته و دارد برای شناسائی مکان دفینه ها باید تسلط کامل به این حرفه که گنج یابی نامیده می شود ،داشت و این امر جز با پشتکار و ممارست بدست نمی اید

نابرده رنج گنج بدست نمی آید.

در این قسمت به بررسی تخت تاقدیس از نظر حوزه فیزیکی که یکی از مکانهای ندفین گنج است می پردازیم کتابهای ذیل به شما در درک دقیق حرفه گنج یابی بصورت علمی کمک می نماید

 پکیج جامع گنج یابی دفینه یابی زیر خاکی یابی مومیائی یابی

 گنج نامه شیخ بهائی و احمد وزیر

 نسخه اصل گنج نامه وزیری و شاهی

 گنج واقعی چیست دانلود کتاب ثروتمند ترین مرد بابل

محل دقیق کاروانسراهای ایران محل دفن گنج

  حدیث اول از محل فیزیکی تخت تاقدیس

تخت تاقدیس ازهفت گنج خسرو پرویز از عجایب بارگاه اوست. شکل این تخت مانند طاق بود و جنسش از عاج و نرده‌هایش از نقره و طلابود. بر سقف این تخت صورت پادشاهان و مجالس بزم و شکار و ستاره‌ها حک شده بود. روی آن وسیله‌ای برای تعیین ساعات روز نصب شده بود وچهار یاقوت هم به مانند تناسب یکی از فصول سال دیده می‌شد.

برای شناسائی مکان جغرافیائی تخت تاقدیس باید تخت سلیمان را شناخت چون تخت تاقدیس در روبری همان مکان قرار دارد

تخت سلیمان و گنج آن و ارتباط آن با تخت تاقدیس

تخت سلیمان (یا آتشکده آذرگُشنَسب) نام محوطهٔ تاریخی بزرگی در نزدیکی تَکاب و روستای شهر تخت سلیمان (در گذشته نصرت‌آباد) در استان آذربایجان غربی و ۴۵ کیلومتری شمال شرقی این شهر است. گفته شده که تخت سلیمان همان «فره‌اسپه» پایتخت ایران اشکانی بوده‌است. تخت سلیمان بزرگ‌ترین مرکز آموزشی، مذهبی، اجتماعی و عبادتگاه ایرانیان در قبل از اسلام به‌شمار می‌رفت؛ اما در سال ۶۲۴ میلادی و در حمله هراکلیوس، امپراتور رومیان، به ایران تخریب شد. آباقاخان برادرزاده هلاکوخان که به دین اسلام گرویده بود، بر روی ویرانه‌های تخت سلیمان مسجدی بنا کرد که آن نیز بعدها ویران شد و تنها کاشی‌هایی با نقوش و خط برجسته از آن به جا مانده که امروزه در موزه رضا عباسی نگهداری می‌شود

اینک که مکان تخت سلیمان را یافتید میتوانید براحتی به تخت تاقدیس مراجعه کنید

ماجرای گنج تخت تاقدیس چیست؟ ایوان مدائی چه نوع گنجی بود؟

تخت طاقدیس بنایی فراموش شده ..
درمکان مقدسی وبربالای تپه ای در شهری که زمانی به نام شیز«گنجک» نامیده می شد و امروز ما به نام تخت سلیمان می شناسیمش ،بنا شده بود.اکنون فقط ویرانه ای با وقار است.بنایی که از سال 618 میلادی توسط خسروپرویز ساخته شد.این بنا فقط 10 سال فرصت داشت تا درقصه ها و آثار مفرغی جاودان شودبنایی که به خاطر هزینه گزافش ، تجهیزات افسانه ای واشراف چشمگیرش بردامنه های اطراف ،توجه سراسر جهان را به خود جلب کرد.هزینه این ساختمان مانند طاق کسری معرف بخشی از ثروت فراوان مملکت بود

بنای ایوان مدائن در داستانی 93بیتی،از شاهنامه فردوسی شرح داده میشود. این داستان در مورد چگونگی ساختن طاق کسری و شرح کوتاه آن از این قرار است که…چون خسرو پرویز عزم کرد بنایی بزرگ و شایسته برای پادشاه و بزرگان بسازد، جمعی را به دیگر شهرهای بزرگ همچون روم، چین و هند فرستاد تا ماهر ترین معماران،کارگران و مهندسان را برگزینند و به تیسفون آورند…از این میان مهندسی رومی به نام “فَرعان”سرپرستی این گروه را به عهده گرفت و ساختن بنا را آغاز کرد…فرعان بنا را تا سقف،بالا برد و ناپدید شد…خسرو از غیبت فرعان به خشم آمد و دستور داد تمام رومیان را به زندان افکندند و جمعی را در پی استاد ماهر دیگری فرستاد تا کار را ادامه دهد،اما کسی را نیافتند…سه سال جستجو در پی فرعان و یا استاد ماهری دیگر ادامه داشت تا اینکه فرعان در سال چهارم بازگشت…خسرو پرویز چون فرعان را بدید علت غیبت او را پرسید و فرعان دلیل آن را،نشست طبیعی دیوارها اعلام کرد و گفت:اگر به سرعت این کار را ادامه می داد،دیوارها فرو می ریختند و طاق ایوان می شکست!خسرو از این کار فرعان به شگفت آمد و به او هدیه ها بخشید و دستور داد کار را ادامه دهند…فرعان پس از هفت سال کار را به پایان رساند،و بنایی ساخت که شهرتش در سراسر جهان پیچید.

پکیج گنج یابی گنجهای مدفون ایران گنج یابی دانلود نسخه دفینه یابی شیخ بهائی دفینه طلا نقره گنج زیر خاکی نقشه مکانهای گنج

حدیث دوم از مکان طاق کسری

طاق کسرا، ایوان مدائن یا ایوان خسرو یکی از شاخص‌ترین آثار معماری دوره ساسانی است. این طاق سهمی شکل به ارتفاع ۳۷ متر، دهانه‌ ۲۵ متر و عمقی ۴۸ متر بخشی از یک کاخ ساسانی شکوهمند در تیسفون بوده‌ که اکنون خرابه‌ای از آن برجای مانده‌، این کاخ در زمان حمله اعراب به ایران غارت شده‌‎ ‌است.

تیسفون یکی از پایتخت‌های باستانی ایران به شمار می‌رود. بنابراین این محوطه از ارزش باستان‌شناسی بسیاری برخوردار است.

طاق کسرا در ۳۵ کیلومتری بغداد پایتخت عراق قرار دارد و دهکده کوچکی با نام «سلمان باک» در نزدیکی طاق کسری است که آرامگاه سلمان فارسی است نیز در آنجا قرار گرفته‌ است.

در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ریزش برخی قسمت‌های طاق کسرا منتشر شد که در پی آن وزیر فرهنگ عراق دستور بررسی و مرمت این اثر را داده‌، او گفته ریزش‌ها مربوط به بخش‌های اصلی و باستانی بنا نبوده و در قسمت‌هایی رخ داده که در دوره معاصر آجرچینی شده‌است.

نمایندگان پارلمان عراق هم نسبت به وضعیت این اثر هشدار داده‌اند.

 

الهه ایشتار گنجی در موزه ایران Ishtar


گنجها و دفینه های ایران کم نیستند-تعدادی از این گنج ها به بیرون از ایران در موزه های لور انتقال یافته اند. یادم هست هنگامی که به کاشان رفته بودم یکی از این گنج ها که الهه ایشتار بود در موزه  ملی کاشان به معرض دید عموم قرار گرفته بود.اما ظاهراٌ این تنها اثر از نماد گنج ،عشق ،باروری و طلا نیز در معرض آسیب جدی قرار گرفته است.

ishtar

شناخت گنج های ایران دفینه ها و زیر خاکی ها میسر نیست جز با مطا لعه ممارست ،پشتکار و آشنایی با اصول گنج یابی

پکیج جامع گنج یابی دفینه یابی زیر خاکی یابی مومیائی یابی

گنج نامه شیخ بهائی و احمد وزیر

نسخه اصل گنج نامه وزیری و شاهی

گنج واقعی چیست دانلود کتاب ثروتمند ترین مرد بابل

دانلود پکیج کامل گنج یابی دفینه یابی مومیائی یابی نقشه گنج گنج نامه احمد وزیر الهه ایشتارگنج های ایران نقشه گنج بر روی پوست آهو

عکس الهه ایشتار گنج ایران قبل از آسیب

پکیج گنج یابی دفینه یابی فلز یاب طلا زیر خاکی الهه ایشتار گنج های ایران کاروانسراهای ایران دفینه های ایران

عکس گنج و دفینه ایران الهه ایشتار بعد از آسیب

گنج نقشه گنج دفینه یابی پکیج کامل گنج یابی زیر خاکی عتیقه الهه ایشتار

ایشتار نام یکی از الهه‌های آشوری است. ایشتار (عشتار) همتای اینانای سومری‌ها و مرتبط با الهه سامیان شمال غربی یعنی الهه عشتروت است. آنونیت، آستارته و آتارسامَین نام‌های دیگری برای ایشتار هستند. در اسطوره‌ها او را ایزدبانوی نشاط عشق می‌دانند.

در روزگار باستان، ایشتار هر بهار مورد تجلیل قرار می‌گرفت؛ الهه‌ای که احیاکننده طبیعت بود و فراوانی و حاصلخیزی را برای آدمیان به ارمغان می‌آورد. در آن دوران، سال نو باستانی برابر با اول آوریل یا سیزدهم فروردین‌ماه بود که به افتخار پیوند مقدس ایشتار با تموز جشن گرفته می‌شد. از او در هنگام درو در پاییز و نیز ابتدای زمستان (یلدا یا جشن کریسمس) مورد تجلیل قرار می‌گرفت که زمانی نمادین برای اندوه ایشتار در سوگ همسرش تموز بشمار می‌آمد که در دنیای زیرزمینی به اسارت گرفته شده بود. ایشتار همیشه‌ بهارهایی همچون شمشاد و کاج و سرو را به نشانه‌ی حیات و عشق جاودانش به تموز آفرید.

از اصلی‌ترین پیشکشی‌هایی که به او تقدیم می‌شد، آب، شراب و روغن بود. مردمان باستان هرچیزی را از او درخواست می‌کردند. مردها بیشتر قوّه مردانگی، شکار، حاصخیزی و نیروی جنسی، و زنان نیز اکثرا نیروی زنانگی، آزادی و خشنودی جنسی، چندقلوزایی، شادی، شور و شفای مقدس جنسی را از او مسألت می‌کردند. از او برای نیرو، انتظام، هماهنگی، خرد، تهوّر، پشتیبانی، قدرت، پیروزی، زیرکی، شجاعت، مقابله با دشمنان، گریز از خطرات، هدایت و باران نیز طلب یاری می‌شد.

گنج و دفینه عکس الهه ایشتار نماد باروری گنج یابی دفینه یابی زیر خاکی عتیقه نقشه گنج

تپه مارلیک گنج و الهه های یافته شده در آن


تپه مارلیک یکی از 5 تپه باستانی است که در دره گوهررود در اطراف رودبار واقع شده‌اند دره‌ای خوش آب و هوا که برای سال‌ ها محل سکونت اجداد ثروتمند گیلانی ‌ها بوده. تپه ‌های زینب بیجار ، پیلاقلعه ، دوربیجار و جازم کول ، بقیه این تپه‌ ها هستند.برای یافتن محل گنج ابتدا باید با مطالع کافی محل گنج را پیدا کرد
 
در پاییز سال ۱۳۴۰ش ، هیاتى به سرپرستى دکتر عزت‌ الله نگهبان جهت بررسى و تحقیق عازم منطقه رحمت‌ آباد رودبار شد . این حفارى که به مدت ۱۴ ماه از پاییز ۱۳۴۰ تا آخر پاییز ۱۳۴۱ ادامه داشت ، منجر به پیدا شدن ۵۳ آرامگاه به طور منظم و پراکنده در سطح تپه شد . این آرامگاه‌ ها عموما از سنگ و گل ساخته شده بودند .
در ساخت این آرامگاه ‌ها از تخته سنگ‌ هاى بزرگ طبیعى که در سطح تپه وجود داشته، استفاده ‌شده . در بعضى قسمت ‌ها هم از سنگ‌ هاى زرد رنگى استفاده شده که از ۱۵کیلومتر دور تر و از دره گوهررود به این محل انتقال یافته‌‌اند.
حفاری تپه مارلیک برای دکتر نگهبان و همکارهایش یک دردسر بزرگ بود . از درگیری‌ ها و بی‌مهری‌ های اهالی روستا که به تحریک قاچاقچی ‌ها انجام می ‌شد، تا تهمت ها و دردسر هایی که باعث و بانی‌ اش مقام ‌های دولتی بودند و به دادگاهی شدن دکتر و همکارهایش کشید ؛ دردسری بزرگ که به نتیجه ‌اش می ‌ارزید .
از این منطقه تعداد زیادی ظروف و اشیای سیمین و زرین به دست آمده که نشانگر ثروت فراوان ساکنان آن است . قدمت این آثار به حدود 3 هزار سال پیش یعنى اواخر هزاره دوم و اوایل هزاره اول پیش از میلاد مسیح مى ‌رسد .
ماردی‌ ها اقوام ساکن مارلیک مردگان‌ شان را با لباس رسمى و تزئینات کامل روى تخته سنگ و به پهلو قرار مى ‌داده‌ اند . در این حالت زانو ها اندکى خمیده می ‌شدند . همراه مردگان ، ظروف تشریفات مذهبى ، مجسمه ‌ها ، زیور آلات ، اسلحه ، ابزار و ادوات ، ظروف و ادوات آشپزخانه ، مدل و نمونه ادوات مختلف و اسباب ‌بازى کودکان دفن مى ‌شد . این امر نمایانگر هویت و حرفه صاحب آرامگاه و عقاید مذهبى اقوام ساکن در محل بود.
به جز این اشیا ، آثار و ادوات جنگى از جنس مفرغ مانند : خنجر ، پیکان ، سر نیزه و نیز وسایل تزئینى مانند : گوش پاک ‌کن ، ناخن پاک ‌کن ، گوشواره ‌، دستبند ، گردنبند ، پیشانى ‌بند ، مو بند ، سنجاق سر و همچنین ادوات و وسایل مورد استفاده نظیر ظروف ، دوک نخ ریسی ، دیگ ، ملاقه ، سیخ کباب ، ظروف سفالین ، پیکرک‌ ها و مجسمه ‌هاى سفالین و فلزى در مارلیک یافت شده‌ اند . وسایل رزمى مانند : خنجر ، شمشیر ، سرنیزه ، سرگرز ، مچ بند ، بازوبند رزمی و تیردان مفرغى بیانگر جنگجو بودن این اقوام است.
یکی از کشفیات مهم این تپه ، 2 مهر استوانه ‌ای است که روی آنها به خط میخی نقش شده است . این مهر ها به باستان‌ شناسان برای تشخیص خط و تاریخ مارلیکی ‌ها بسیار کمک کرده است .

گنجینه نفیس مارلیک

 
در کرانه شرقی سفیدرود دره زیبایی به نام گوهر رود وجود دارد که به علل حاصلخیزی خاک ، ملایمت هوا و رطوبت و بارندگی کافی از بهترین نقاط این ناحیه به شمار می رود . در وسط دره ی گوهر رود ، رودخانه ای به همین نام جریان دارد که از شعبه های کوچک سفید رود است .
در دره گوهر رود تپه های کوچک و بزرگی به چشم می خورد که مربوط به دوره های باستانی است و تپه مارلیک یکی از مهم ترین آن هاست . این تپه در محلی به نام چراغعلی تپه ( مالک قدیمی آن ) شهرت دارد . تپه های باستای گوهر رود از جمله مارلیک بقایای یک تمدن باستانی فراموش شده ای را در دل خود مدفون کرده اند .
تپه مارلیک ، که گنجینه ای ارزنده از هنر و تمدن بشری را در طول قرن ها در خود پنهان کرده است در حقیقت تپه ای طبیعی و صخره ای است که از سنگ های سولفات آهن تشکیل شده و لایه های طبیعی و تحتانی آن چنان است که شکاف های بزرک درون تپه ایجاد کرده و همین حفره ها موجب شده تا حیواناتی چون موش و مار به فراوانی در آن لانه کنند . عده ای معتقدند که نام مارلیک به دلیل وفور مار در این تپه بر انجه اطلاق شده است و افسانه مار و گنج در این تپه مصداق واقعی پیدا کرده است .
اما برخی نیز مارلیک را یک واژه ی تاریخی می دانند که از دو جز ” مارد ” و ” لیک ” ترکیب شده و معنای قوم ” مارد ” را می دهد . اینان استدلال می کنند که این کلمه در اصل ” ماردلیک ” بوده و با حذف ” دال ” مارلیک شده است . مارد اشاره به آمارد هاست و ” لیک ” هم همان ” لک ” است به معنای قوم و طایفه و عشیره است که در واژه هایی نظیر اسکو + لک و گیل+ لک دیده می شود . اگر نظریه اخیر را قبول کنیم بی گمان باید گنجینه ی مارلیک را متعلق به قوم آمارد بدانیم . کاوش های مارلیک در سال های 41-1340 با همکاری دانشگاه تهران و اداره باستان شناسی انجام گرفت .
در ادامه کاوش ها وضعیت اصلی تپه که معرف آرامگاه و گورستان اقوام فراموش شده باستانی است آشکار شد .
احتمال می رود که این تپه ، آرامگاه خصوصی فرمانروایان و شاهزادگان محلی بوده است که در اواخر هزاره دوم و اوایل هزاره اول پیش از میلاد در این منطقه حکومت می کرده و مردگان خود را بنا بر سنن و آیین های رایج آن دوره به همراه اشیاء و آثار قیمتی در این آرامگاه ها به خاک می سپرده اند .
زمانی که سه چهارم کاوش در تپه انجام شد در حدود 25 آرامگاه با اتاق آرامگاه کشف شد که در همه آنها اشیایی مانند ظروف مفرغی – ظرف های سفالین- دکمه های تزئینی- انواع سرگرز ، پیکان ، شمشیر ، خنجر ، مجسمه های برنزی و سفالی ،کلاه خود ، سرنیزه ،سوزن های طلاو مفرغ و … با نقوشی از انسان و گیاهان و حیوانات نظیر گاو کوهاندار ،گاو بالدار ، اسب شاخدار و اسباب بازی هایی برای کودکان دوک پشم ریسی و افزاری از این گونه بدست آمد که معرف فرهنگ و طرز زندگی این اقوام هستند .و نشان از اعتقاد به زندگی پس از مرگ دارد .
پارچه های بدست آمده از تپه های مارلیک نشانه ظهور و پیشرفت صنعت بافندگی در گیلان هزاران سال پیش است .
از جمله موارد جالب کشف کاشفان ، مهری است که روی آن خط میخی حک شده است و یا مهر دیگری که مجلس شکا ر را نشان می دهد . به گفته باستان شناسان قدمت آنها به بیش از سه هزار سال می رسد .
نمونه بی بدیل این کاوش ها جام مارلیک است که از زر ناب است و ارتفاع آن به 18 سانتی متر می رسد .
ارتفاع نقش برجسته های جام تا دو سانتی متر می رسد که نشان دهنده مهارت استاد کاری است که با ضربات چکش آن را آفریده است .
نقش وسط جام درخت زندگی است و در دو سوی درخت دو گاو بالدار دیده می شود که در حال بالا رفتن از درخت هستند . نمایش بدن حیوان به حالت نیم رخ و نمایش سر آنها از روبه رو ، از ویژگی های هنر ایرانی است و هویت ایرانی سازنده اش را نشان می دهد .
در کف جام گلی زیبا نقش شده است .در میان گل نقش خورشید دیده می شود که شعا ع های خود را به طور منظم پراکنده است .
برای اقوام مارلیک خورشید تا حد پرستش بسیار مهم بوده است و تا جایی که می توانسته اند نماد خورشید را به شکل ترنج های هندسی تزئینی در کف اکثر ظروف و جام های فلزی به تصویر کشیده اند . وقتی به نوع نقش و طرز ترسیم این ترنج ها توجه می کنیم در می یابیم خورشید در مرکز همه چیز است و همه موجودات از نور و حرارت جانبخش او زندگی می گیرند .
با اینکه انسان در هزاره ششم پیش از میلاد به فلزات دست پیدا کرده است اما از افتخارات مهم تمدن مارلیک صنایع فلزی و مخصوصا صنایع مفرغی است . در منطقه مارلیک به سبب وجود معادن سنگ فلز و منابع سوخت مانند چوب فراوان تولید مفرغ رونق زیادی یافته و کارگاه های صنایع مفرغی به وجود می آیند .
از نقاط اوج و شگفتی های دیگر صنعت مارلیک جامهای شیشه است که گفته می شود از اولین نمو نه های صنعت شیشه سازی بشر است .
و سرانجام این تمدن درخشان چه می شود ؟ برخی باستان شناسان معتقدند به دلیل شباهت فراوان آثار مکشوفه از سیلک در کنار شهر کاشان به خصوص آثار مفرغی ظروف و و ادوات و ابزار بسیار محتمل است که اقوام سلیک همان مارلیکی ها باشند که پس از حمله آشوریها به منطقه سیلک مهاجرت کرده اند و سپس به تدریج به ماد ها که از اقوام هند و ایرانی بودند پیوسته و در مراحل اولیه تکوین دولت ماد شرکت داشته و با دیگر گروه های مقتدر هند و ایرانی ، امپراطوری مقتدر ماد را در اوایل هزاره اول پیش از میلاد به وجود آورده باشند .
مجموعه آثار مارلیک در طبقه فوقانی موزه ملی ایران تهران نگاهداری می شود .
ابراهیم گلستان در سال 1342 فیلمی به نام تپه های مارلیک ساخت که برنده جایزه شیر سن مارکو جشنواره و نیز در سال 1343 شد که به ظاهر درباره ی کشفیات باستان شناسی در منطقه ی مارلیک است ، اما به واقع اثری در باره ی زندگی ، هنر ، دوام و آرزو برای فردایی بهتر است .
گنجینه مارلیک و نقشه گنج بر روی پوست آهوپکیج جامه گنج یابی و دفینه یابی
طلا و گنج های یافت شده و نقشه گنجگنج و نسخه گنج نامه وزیر و گاو دو کوهانه گنج دار
الهه زن و طلا و گنج تپه مارلیکالهه ایشتار و الهه زن و گنج و طلا تپه مارلیک

تپه مارلیک گنج و  الهه های یافته شده در آن
انتشار : ۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

برچسب های مهم

گنج گاو خسرو پرویز و تشریح نماد گاو در گنج یابی


یافتن گنج و دفینه یابی جز با مطالعه ممارست پشتکار و اطلاعات دقیق از محل یافتن گنج بدست نمی آید در این راستا داشتن دانش کافی از طریق مطالعه منابع موجود بی شک مسیر راه را برای یافتن گنج و دفینه کوتاه می نماید

استفاده از

پکیج جامع گنج یابی

نماد یابی در گنج و دفینه

نقشه گنج

  می تواند در این مهم کمک زیادی را به همراه داشته باشد

یکی از گنجهای مشهور ایران  گنج گاو است ،محل تقریبی این گنج  بیستون در استان کرمانشاه است

از هفت گنج یا عجایب بارگاه خسروپرویز بارها در منابع مختلف نامی به میان آمده است.«ساسانیان» اثر «کریستین سن» یکی از منابعی است که به این عجایب اشاره کرده است و از گنج گاو، دستمال نسوز، تاج یاقوت نشان، تخت طاقدیس، طلای مشت افشار، گنج بادآورد و شطرنجی از یاقوت و زمرد به عنوان عجایب هفت گانه بارگاه پادشاه ساسانی نام برده است

.گنج گاو  

  1. نام گنجی است از گنج‌های جمشید که گنج گاوان و گنج گاومیش هم گفته شده.

نماد گاو گنج گنج گاو گنج یابی پکیج گنج یابی

حکایت اول از یافتن گنج گاو

روزی کشاورزی در مزرعهٔ خود شروع به کندن زمین کرد که ناگاه در حفره‌ای کوزه‌هایی پر از طلا دید. کشاورز از حسن نیت یافتن طلاها را به دربار گزارش داد. موقعی که به محل گنج آمدند دیدند که صدها کوزه پر از طلا در آن است. خسرو پرویز دستور داد یک کوزه از گنج را به کشاورز بدهند و بقیهٔ کوزه‌های پر از طلا را به کاخش بفرستند و نامشان را گنج گاو نامید.

روایت دوم از پیدا شدن گنج گاو خسرو پرویز

گنج گاو
کشاورز مثل هر روز، «غباز» (خیش گاو آهن) را برداشت و به سوی مزرعه حرکت کرد. به مزرعه که رسید توشه ظهر را زیر درختی گذاشت و با «غباز» به سمت راست مزرعه رفت. تا «غباز» را در زمین فرو کرد متوجه شیئی سخت شد. با دست شروع به کندن زمین کرد و ناگاه با ظرف قدیمی برخورد کرد. آن را بیرون آورد، ولی باورش نمی شد. ظرف پر از سکه بود.سکه را که نگاه کرد نام اسکندر روی آن حک شده بود. کشاورز برای نشان دادن حسن نیت خود نسبت به پادشاه خسروپرویز ظرف را نزد او برد. شاه فورا دستور داد تا مزرعه را بکنند و ظروف دیگر را از خاک بیرون بکشند. صد کوزه نقره و طلا که مهر اسکندر بر آن حک شده بود، از خاک بیرون آمد. خسرو پرویز، این گنجینه را که یکی از عجایب هفت گانه کاخش بود، گرفت و یکی از کوزه ها را به کشاورز داد. گنج را در جایی از کاخ مخفی کرد و آن را «گنج گاو» نامید.هفت گنج

نماد گاو در دفینه یابی

پکیج جامع گنج یابی گنج و دفینه گنج گاو نماد گاو در دفینه و گنج یابی

نماد گاو در دفینه و گنج یابی

در فلسفه یونان خدای دریا را نماد می کند.

معانی قدرت و حفاظت را هم می دهد .

در سکه های زیادی نماد گاو یا سر گاو به وفور مشاهده شده است.
شکل گاو و یا سرش ، در طاق بناها و یا زینت مزارها به وفور استفاده شده است

و این به ما نشان می دهد که هر جا که این نماد یافت شود ، الزاما قبر و مزاری را نشان نمی دهد!…

نظر اول علامت گاو در گنج یابی و دفینه یابی : نماد قدرت است .

این نماد صرفا نشانه دفینه نمی باشد.

میتواند نشانه وجود معابد، پرستشگاهها و اماکن مقدس و یا مزار انسانهایی والا مقام و قدرتمند باشد.

با این حال می تواند نشان از مکانی باشد که هدایا و یا اشیایی در آنجا پنهان شده باشد.
نظر دوم علامت گاو در گنج یابی و دفینه یابی : دو گاو نر (گوساله) که به هم نگاه می کنند ، قطعا نشان دفینه می باشد.

دفینه در مکانی که نشانه پیدا شده ، در زیر پاهای گوساله ها می باشد.

از طرفی بیان می شود که دفینه با ارزشی در آنجا می باشد.

در نشانه گاو نر تنها هم، محلی که گاو نر ادرار می ریزد باید بررسی شود (ولی شکستن را پیشنهاد نمی کنم)
نظر سوم علامت گاو در گنج یابی و دفینه یابی : در فلسفه یونان خدای دریا را نماد می کند.

معانی قدرت و حفاظت را هم می دهد .

در سکه های زیادی نماد گاو یا سر گاو به وفور مشاهده شده است.
شکل گاو و یا سرش ، در طاق بناها و یا زینت مزارها به وفور استفاده شده است

و این به ما نشان می دهد که هر جا که این نماد یافت شود ، الزاما قبر و مزاری را نشان نمی دهد!
در این صورت باید بر روی تخته سنگی ثابت ، حکاکی شده باشد و یا باید به شکل سنگ مزار قرار گرفته باشد .

نماد گاو شاخ دار در گنج یابی

یکی از نمادهای گنج یابی که کمتر در ایران مورد استفاده قرار گرفته گاو شاخ دار می باشدکه در مطلب زیر به بررسی این نماد می پردازیم

تندیس گاو و حتی فقط بودن سرگاو صد در صد نشان از خزانه و مالی پر از برکت رو شما با داشتن این نشان در اون محیط دارید فاصله موقعیت تا خود نماد چندان دور نیست ونهایت ده تا بیست متر و درعمق حدود هشت وحدودی بالا و پایین تر وجود داره

نگاه و شاخ ودست نماد بسیارمهم برای جهت یابی است اگرگاو نربود ودارای کول بود درپشت شما تک تلی خاکی ویا تلی سنگچین دارید با ورودی دشوار این نماد درتعدادزیاد نشان ازمحل نگهداری وعبورمال وچهارپایان است

اگر ماده ودارای پستانی برجسته وکشیده داشت نشان از چهار سنگ به صورت مربع در محیطی هموار هست که چهارگوش اتاقک رو نشون داده و پستان وشیر نشان از پربار بودن ونشان از سربار داشتن نماد داره اگر نماد بادوشاخی به سمت پایین داشت وسر به پایین داشت ورودی زیر سنگی هست که نماد روش کارشده اگر نماد دست به عقب و حالت حجومی داشت نشان از تله فیزیکی بسیار سخت هست و نماد با داشتن حالت حجومی یک جوری کسی رو که نیت برداشتن مال رو داره داره تهدید میکنه و این تهدید یعنی تله.

نماد نشسته سربه بالا یعنی مال در پشت نماد قرار داره نماد اگر فقط یک سربود پلمپ در نزدیکی و دقیقا در نگاه نماد و مسیر نگاه نماد وجود داره که با سنگی با وزن بالا مسدود شده.

هر چقدر شاخ کلفت و بلند و تیزتر یعنی عمق بالا و کار قویتردر حفاری این نشان در عمق شما باید در مسبر کار به سنگی متحرک که جای سم گاو روش فرو رفته باشد دیده بشه حداقل تا پایان کار سه سم دیده بشه که حدودا نه متر حفاری با این نشان شما در بر دارید.

نماد در کنار گوساله کوچک یعنی سربار دارد.نماد با وجود کاه در دهان یعنی این نشان اخر نیست و مسیر دور و باید در مسیر دورتر چراهگاهی باشد که روی سنگ نشان اخر یعنی جای سم گاو دیده شود.

گنج های مدفون شده ایران گنج و نقشه گنج باد آورد و محل احتمالی گنج های خسرو پرویز


 

گنج باد آورد گنجهای مدفون شده ایران 

 

در زمان سلطنت خسرو پرویز بین ایران و روم جنگ در گرفت و در این جنگ ایرانیان پیروز نبرد شدند و قسطنطنیه که پایتخت روم در آن زمان بود به محاصره ی ارتش ایران در آمد و سقوط آن نزدیک شد. مردم رم به سرعت فردی را به نام هرقل به پادشاهی برگزیدند.
هرقل چون پایتخت را در خطر سقوط می دید، دستور داد که خزائن جواهرت روم را در چهار کشتی بزرگ گذاشتند تا از راه دریا به اسکندریه منتقل سازند تا اگر پایتخت هم سقوط کند، ‌گنجینه ی روم بدست ایرانیان نیافتد.هرقل اینکار را کرد. ولی کشتیها هنوز مقداری در مدیترانه نرفته بودند که ناگهان باد مخالف وزید و چون کشتیها در آن زمان با باد حرکت می کردند، هرچه ملاحان تلاش کردند نتوانستند کشتیها را به سمت اسکندریه حرکت دهند و کشتی ها به سمت ساحل شرقی مدیترانه که در تصرف ایرانیان بود در آمد.
ایرانیان خوشحال شدند و خزائن را به تیسفون پایتخت ساسانی فرستادند.خسرو پرویز خوشحال شد و بخاطر اینکه گنج در اثر تغییر مسیر باد به دست ایرانیان افتاده بودخسرو پرویز آنرا ( گنج باد آورده ) نام نهاد.از آنروز به بعد هرگاه ثروت و مالی بدون زحمت نصیب کسی می شود، آنرا بادآورده می گویند

محل احتمالی گنج های خسرو پرویز

گنج نقشه گنج و دفینه و طلا پکیج گنج یابی

نقشه گنج های ایران

پکیج جامع گنج یابی

محل دقیق کاروانسراهای ایران و محل گنج

بیستون

محوطه باستانی و مقدس “بیستون” در طول 5 کیلومتر و عرض 3 کیلومتر در شرق استان کرمانشاه قرار دارد و یکی از معتبر ترین آثار باستانی جهان می باشد.

 (انگلیسی: Behistun Palace) یک کاخ ویران شده ساسانی است که در بیستون، ۲۰ کیلومتری کرمانشاه قرار دارد. این کاخ در نزدیکی سنگ‌نوشته بیستون و در رو به روی آن، جایی در مسیر راه باستانی که کوه بیستون و دریاچه بیستون را به هم متصل می‌کند، جای دارد. در فرهنگ و سنت ایرانی این کاخ محل اقامت شیرین بانوی خسرو پرویز پادشاه ساسانی کمی پیش از حمله اعراب به ایران بوده‌است. این کاخ جزو میراث جهانی یونسکو در ایران است. کاخ ناتمام ساسانی در بیستون از سال ۱۳۵۵ خورشیدی تاکنون به‌صورت متناوب کاوش باستان‌شناسی شده‌است. تاکنون در این محدودهٔ تاریخی، شش بار کاوش باستان‌شناسی انجام شده‌است. کاوشگران در این شش فصل حفاری به اطلاعات نسبتاً خوبی دست یافته‌اند. براساس اطلاعات به‌دست آمده، این منطقه در دوران ساسانی در حال تبدیل شدن به یک کاخ بود که به دلایلی، ناتمام باقی ماند و در دوره‌های بعد به کاروانسرا تبدیل شد؛ اما این کاروانسرا بر اثر یک زلزله کاملاً تخریب و بعدها در دورهٔ قاجار، روستایی روی آن ساخته شد. در نهایت نیز در سال ۱۳۵۴ خورشیدی حدود ۲۷۰ خانه‌ای که روی این محوطه تاریخی ساخته شده بود، تملک و عملیات کاوش آغاز شد.

گنج های مدفون شده ایران گنج و نقشه گنج باد آورد و محل احتمالی  گنج های خسرو پرویز
انتشار : ۸ اردیبهشت ۱۳۹۸

برچسب های مهم

گنج پنهان نازی ها و نقشه گنج آن



در قرن حاضر، قصه نقشه گنج و یافتن گنج پنهان شده، جزء افسانه های غیر قابل باور به شمار می رود.

اما پیدا شدن گنجی پنهان از دوره قبل از جنگ جهانی دوم، باز هم نشان از حقیقی بودن افسانه ها می دهد.

همراهیمان کنید تا با هم این گنج تاریخی را بیابیم.

 

 

 

نقشه گنج فلز یاب پکیج کامل گنج یابی دفینه طلا نقشه مخفی گنج

چگونگی طرح نقشه گنج

افسانه ای به قدمت جنگ جهانی دوم در شهر Walbrzych لهستان وجود دارد که بر اساس آن، نازی ها در اواخر جنگ که دچار شکست های پی در پی و سنگین شدند؛ تا جایی به سمت اضمحلال پیش رفتند که حتی ارزشمند ترین دارایی های خود ؛ از جمله قطاری مملو از طلا، جواهر و سلاح های خود را هم جا گذاشتند.

مردم محلی این منطقه معنقدند که این قطار گران قیمت با ورود ارتش سرخ شوروی به تونلی رفت که دیگر از آن خارج نشد، دهانه تونل نیز ریزش کرد و بسته شد .

این گونه بود که قطار طلا به خاطره ها پیوست.

گنج نازی ها karnaval.ir25
تا چه اندازه وجود گنج امکان دارد؟

ترفند نازی ها برای کسب درآمد در طول جنگ جهانی دوم، گرفتن باج از کشورهای تحت اشغالشان بود و چیزی در حدود ۵۵۰ میلیون دلار در طول جنگ فقط طلا از این کشورها دریافت کرده بودند.

بخشی از این طلا ها پس از جنگ کشف شد.

اما بخشی هم مانند قطار طلای داستان ما شبیه گنجی نهان شد.

تنها مدرک اثبات این مدعا، سخنان پیرمردی است که اکنون در این دنیا نیست و ادعا داشت که به نازی ها برای پنهان کردن قطارشان در تونل کمک کرده است.

البته در سال ۲۰۱۵ و بر مبنای ادعای یابندگان گنج، رادارها و گنج یاب های دولتی نیز دست بکار شده و اکنون مدعی هستند که در اعماق زمین قطاری زره پوش یافته اند.

 

گنج نقشه گنج کتابهای گنج دانلود دفینه زیر خاکی عتیقه

گنج نازی ها karnaval.ir7
گنج نازی ها karnaval.ir4
گنج نازی ها karnaval.ir11
گنج نازی ها karnaval.ir12
گنج نازی www.karnaval.ir0
کشف گنج

هرچند که مورخان صحت و سقم این ادعا را تائید نکرده اند، اما مردم عاشق این افسانه اند.

دو مرد،یکی پیتر کاپر از لهستان و دیگری آندریاس ریشتر آلمانی، اکنون مدعی هستند که گنچ پنهان را یافته اند و در ازای دریافت ۱۰ درصد از کل گنج، نقشه گنج را تحویل مقامات لهستانی می دهند.

این دو مرد کاشف که مانند سایر مردم این افسانه را باور داشتند، دستگاه های فلز یاب خریدند و مدت زمان طولانی در منطقه ای که احتمال وجود گنج وجود داشته است به کنکاش پرداختند، اکنون نیز مدعی هستند که تلاششان به ثمر نشسته و گنج را یافته اند.

گنج نازی ها karnaval.ir1
محدوده گنچ پنهان نازی ها

این که این قطار در تونلی در بخش جنوب غربی (والب ژیخ) لهستان کنونی واقع شده است، تقریبا تنها چیزی است که همه جویندگان گنج بر سر آن تفاهم دارند.

می گویند که این قطار در حال عبور از شهر برسلائو (نام کنونی وروکلاو) بوده است . این منطقه در نزدیکی قصری بنام گیزباس قرار دارد.

این منطقه با تخمینی دقیق تر در منطقه ۶۵ خیابانی بنام (اکزنیوسکا) Uczniowska در نزدیکی شهری بنام (والبریچ) Wałbrzych قرار دارد.

گنج نازی ها karnaval.ir21
گنج نازی ها karnaval.ir9
گنج نازی ها karnaval.ir16

قصر گیزباس و تصویری از راهروی زیرزمینی آن که می گویند به تونل گنج راه دارد.

گنج نازی ها karnaval.ir20
گنج نازی ها karnaval.ir5
گنج نازی ها karnaval.ir0
گنج نازی ها karnaval.ir23
ارزش گنج آلمانی های نازی

این گنج علاوه بر داشتن بیش از ۳۰۰ تن طلا، جواهرات و شاهکار های هنری، شامل نقشه های سلاح های غیر عادی نازی ها هم هست و شاید به همین دلیل است که این منطقه مین گذاری شده و از آن حفاظت می شده است.

از همه این ها مهم تر باور وجود اتاق کهربا در داخل این قطار است. اتاق کهربا در سال ۱۷۱۶ برای پادشاه پروس ساخته شده و اتاقی است با دیواره هایی مملو از کهربا و سایر جواهرات قیمتی که اندازه آن ۱۱ متر مربع بوده است.

برآورد قیمتی این اتاق در حدود ۳۸۶ میلیون دلار است و گفته می شود که نازی ها آن را از کاخ کاترین به سرقت برده اند.

 

اتاق کاخ کریملین که از اتاق کهربا الگو برداری شده است

گنج نازی ها karnaval.ir8
مخفیگاه گنج چطور جایی است؟

تونل مخفیگاه گنج، زیر زمین از یک پروژه ناتمام بنام "غول" است که نازی ها بین سال های ۱۹۴۳ تا ۱۹۴۵ از آن به عنوان مخفیگاه گنج های خود بهره می برده اند . قطار طلایی که در ماه مه ۱۹۴۵ ناپدید شد داخل این تونل در در زیر کوه های اُول (جغد) قرار دارد و پس از فرار آلمان ها و ریزش دهانه ی تونل تبدیل به ثروتی در زیر خاک ها شد .

گنج نازی ها karnaval.ir3
گنج نازی ها karnaval.ir6
گنج نازی ها karnaval.ir10
گنج نازی ها karnaval.ir13
چگونگی جمع آوری گنجینه بزرگ

نازی ها علاوه بر دریافت باج از شهر ها و کشورهای تحت سلطه خود در زمان جنگ، تمامی اموال یهودیانی را که در واقعه هولوکاست کشته شدند را نیز ضبط کردند. یهودیان علاقه زیادی به نگهداری شمش های طلا داشتند.

اکنون نیز یهودیان مدعی اصلی بازگشت این ثروت هنگفت به بازماندگان واقعه هوکوکاست هستند.

گنج نازی ها karnaval.ir15
گنج نازی ها karnaval.ir18
گنج واقعی لهستان

گذشته از این که وجود یا عدم وجود این گنج تا چه میزان می تواند اقتصاد لهستان را دگرگون کند؛ لهستانی ها گنج واقعی خود را یافته اند.

پس از افشای خبر پیدا شدن گنج نازی ها، رسانه های لهستان دست به کار تدارک کمپین تبلیغاتی شدند و از موضوع جذاب طلا برای جذب گردشگران از سراسر دنیا استفاده ای بهینه بردند.

به علاوه که قصر نزدیک محل تونل نیز کمک شایانی به این موضوع کرده است.

حالا گردشگران زیادی از سراسر دنیا برای دیدن قصر و گردش در این تونل های زیر زمین به این منطقه می آیند و درآمد حاصل از جذب این گردشگران گنج واقعی مردم لهستان محسوب می شود.

شاید هیچ گاه این گنج پیدا نشود و حتی شاید ادعای کاشفین گنج صحت نداشته باشد ولی درامد گردشگری واقعی است.

 

تصویری از فضای درونی قصر

گنج نازی ها karnaval.ir2

اکنون تورهای ویژه ای برای گردش در شهر والب ژیخ ایجاد شده است .

حفاظت از محدوده گنج

حضور دائمی نیروهای آتش نشانی، پلیس و .. در محل نشان از وجود خطر در منطقه گنج دارد.

این قطار به احتمال خیلی زیاد مجهز به مواد منفجره است و وجود گاز متان در تونل های زیر زمینی احتمال وقوع انفجار را افزایش می دهد.

علاوه بر همه موارد بالا حضور نیروها در محل بیشتر به این دلیل است که در صورت کشف محل دقیق گنج، بتوانند مانع از هجوم جویندگان طلا شوند.

گنج نازی ها karnaval.ir24
گنج نازی ها karnaval.ir19
گنج نازی ها karnaval.ir17
گنج نازی ها karnaval.ir14
ویدوئی از خبر پیدا شدن گنج ببینید

منابع و ماخذ نقشه گنج نازی ها

گنج پنهان نازی ها و نقشه گنج آن
انتشار : ۴ اردیبهشت ۱۳۹۸

برچسب های مهم

دفینه


دَفینه یا گنج  به مجموعه‌ای از سکه‌ها و اشیای باارزش گفته می‌شود که در قدیم در زیر خاک دفن شده‌باشد. دفن‌کننده‌های این اشیای باارزش معمولاً این کار را با این قصد انجام داده‌اند که پس از مدتی گنجینه را دوباره از زیر خاک به‌در آورند اما در برخی موارد، مرگ دفن‌کننده باعث باقی ماندن دفینه در زیر خاک شده‌است. به عبارت دیگر به اشیاء قیمتی و ارزشمندی مانند طلا و نقره که به منظور محافظت از بلایای طبیعی، جنگ‌ها و دزدان و راهزنان، در جاهایی مانند زیر خاک، داخل دیوارها، در پای درختان، چاه ها، قنات‌ها و این قبیل محل‌ها مدفون شده‌است دفینه یا گنج گویند. دفینه‌ها ممکن است پس از مدت‌های مدید توسط جویندگان گنج، باستان‌شناسان، یا توسط افراد معمولی به‌طور اتفاقی کشف شوند. اشیای کشف‌شده باارزش توسط جویندگان گنج یا افراد غیرکارشناس معمولاً معروف به اشیای «زیرخاکی» است. فراموش شدن محل دفن یک دفینه یا تغییرات در جغرافیای محل می‌تواند باعث سخت شدن و طولانی‌مدت شدن بازیافت آن شود. از دفینه‌های معروف در آسیا می‌توان به دفینه دژ زیویه در ایران و دفینه طلاتپه در افغانستان اشاره کرد. بسیاری نیز از بزرگترین دفینه جهان در ایران نام می‌برند که هنوز یافت نشده‌است. بنا به روایات و مستندات تاریخی این دفینه متعلق به داریوش سوم هخامنشی است که شاید بزرگترین گنج تمام دوران‌ها باشد. بخشی از این گنج را اسکندر مقدونی زمانی که در سال‌های حدود (۳۳۴ ق. م) امپراتوری ایران را تسخیر کرد به تاراج برد. این گنجینه که به گفته کارشناسان حدوداً نصف دارایی خاندان هخامنشی بوده، تا به امروز همچنان در مکانی به شعاع ۱۰۰ کیلومتر، در اطراف شهر همدان خفته است. گنجینه‌ای که معلوم نیست کی و کجا بیدار شود و جهانیان را محو عظمتش کند.

منبع و ماخذ گنج یا دفینه و نقشه گنج

دفینه یا گنج زیر خاکی نقشه گنج فلز یاب

دفینه
انتشار : ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸

برچسب های مهم

اتاق کهربا مشهورترین گنج گمشده دنیا


اتاق کهربا

)

کسانی که اتاق کهربا را دیده بودند، می‌گفتند باید آن را هشتمین پدیده عجیب دنیا دانست. شاید بتوان گفت این منحصربه‌فردترین گنج گمشده تاریخ باشد؛ اتاقی که تمام دیوارهایش با کهربا و انوع جواهرات قیمتی و آینه‌های طلاکاری‌شده و چهار نوع موزائیک‌کاری فلورانسی تزئین شده ‌بود. این اتاق که 11متر مربع بزرگی‌اش بود، سال ۱۷۱۶ میلادی برای فردریک اول پادشاه پروس در نزدیکی کاخ کاترین در سن‌پترزبورگ روسیه ساخته شد. اگر این اتاق امروز وجود داشت، ارزش آن بیش از 142 میلیون دلار بود. آوازه دلربایی این اتاق به گوشآدولف هیتلر و گنج گمشدههم رسیده بود و هنگامی که او با ارتش نازی به روسیه حمله کرد، کوشید این اتاق را همراه خودش به آلمان ببرد. اما با اولین تکان‌ها چندین تن جواهرات و تزئینات اتاق شروع به خرد شدن کردند. هرچند او تلاش کرد با چسباندن کاغذ دیواری مانع از فرو ریختن آن شود، اما این اقدام هم بی‌فایده بود. سال 1941 نازی‌ها بخش های زیادی از شهر را فتح کردند و سال 1945 بار دیگر روسیه آن را پس گرفت. اما از آن روز دیگر کسی از این اتاق اطلاعی ندارد.

 

کاخ کاترین یکی از زیباترین و جذاب ترین جاذبه های موجود در سنت پترزبورگ است که دیدنش به هر مسافر روسیه ای توصیه می شود. این کاخ زیبا که در دهکده ی تزارها واقع شده است، خود شرح معرفی بلند و بالایی دارد اما موضوع امروز ما این کاخ نیست بلکه، ما اتاق کهربای سحرآمیز که در این کاخ قرار گرفته یا بهتر بگوییم قبلا قرار گرفته بوده است و داستانی عجیب و غریب و حتی شگفت انگیز دارد برای شما صحبت نماییم.

اتاق کهربا در روسیه | Amber Room in Russia

داستان اتاق کهربا در روسیه از این قرار است که در قصر بزرگ کاترین اول که به کاخ کاترین معروف است، اتاقی بسیار ارزشمند وجود دارد که با تمام محسناتش امروزه معلوم نیست که این اتاق در کجا قرار گرفته است! این اتاق که در کاخ همسر دوم پتر کبیر و ملکه ی روسیه که صاحب این کاخ بود قرار گرفته بود، از جنس کهربا بود و در تزئین آن از طلا و سنگ های قیمتی بسیار زیادی استفاده شده بود. اتاق کهربا در روسیه آن چنان معروف بود که برای نزدیک به ۲ قرن متمادی هر کسی که آوازه اش را می شنید را به سمت خود می کشاند. اتاق کهربا در روسیه مثل دیگر اتاق های کاخ کاترین روزگار عادی و پر زرق و برق خود را سپری می کرد تا این که نازی ها به سنت پترزبورگ حمله کردند.

شاید باورش برایتان سخت باشد اما نازی ها اتاق کهربا در روسیه را با ۶ تن کهربا از کاخ کاترین در عرض تنها چند ساعت ناپدید کردند! بر اساس شواهد و اسناد تاریخی موجود بخواهیم درباره ی این کاخ برایتان صحبت کنیم، اتاق کهربا که به اتاق آمبر (Amber) نیز معروف است؛ اتاقی است که در اوایل قرن ۱۸ در ایالت پروشا (Prussia) ساخته شد. این اتاق در سال ۱۷۱۶ میلادی توسط پادشاه فردریش ویلهلم اول به پیتر اول هدیه داده شد. در خلال جنگ جهانی دوم، دکوراسیون اتاق کهربا در روسیه توسط نیروهای اشغالگر نازی به کالینینگراد برده شد.

اتاق کهربا

اتاق کهربایی روایت ما، در ابتدا در قصر شهر برلین که اقامتگاه زمستانی فردریک اول که اولین پادشاه پروس بود، ساخته شده بود و توسط یک مجسمه ساز در ابتدا طراحی شده و پس از آن توسط دو هنرمند که اهل کشور دانمارک بوده اند، ساخته شد. در سال ۱۷۱۶ میلادی، پترکبیر در بازدید از آلمان شیفته ی اتاق کهربایی پسر پادشاه فردریک شد.

پادشاه پروس هم که این میزان علاقه ی پتر کبیر به این اتاق را دید و در نهایت تصمیم گرفت تا آن را به او هدیه دهد تا با این کار اتحاد روسیه و پروس را در مقابل دیگران و مخصوصا سوئدی ها قوی تر کند. پترکبیر هم اتاق کهربایی را پس از دریافت در خانه ی زمستانی خود در سنت پترزبورگ نصب کرد. این اتاق در طول قرن ۱۸ مرمت و بزرگ تر و به اتاق آرامش شخصی و محل گردهمایی های دوستانه ی ملکه کاترین اول تبدیل شده بود.

البته بعدها، الکساندر دوم از این اتاق به عنوان اتاق مخصوصی از غنایم برای کالکشن های کهربایی استفاده کرد. در سال ۱۹۴۱ ارتش نازی ها به شوروی حمله کردند و شروع به غارت صدها هزار گنجینه ی هنری در سراسر این کشور کردند. نازی ها که از قبل هم به اتاق کهربایی چشم داشتند و عمیقا بر این باور بودند که این اتاق متعلق به کشور آلمان است، تصمیم به باز پس گیری این اتاق گرفتند.

 
کهربا در روسیه

جالب است در این رابطه بدانید که نگهبان قصر کاترین تلاش کرد تا اتاق کهربا را پنهان کند و برای این کار فکر کرد تا آن را در پشت کاغذ دیواری مخفی کند اما به هر حال نازی ها این اتاق را پیدا کرده و آن را از قصر خارج کردند. این باعث نشد که نازی ها نتوانند این اتاق را پیدا کنند. پس از این که نازی ها به این اتاق دست پیدا کردند، تنها در عرض ۳۶ ساعت آن ها این مجموعه را از قصر کاترین خارج کرده و در کشتی جاسازی و به موزه ی قلعه ی کونیگسبرگ منتقل کردند. هر چه زمان بیشتری می گذشت و به پایان جنگ نزدیک می شدند، نازی ها برای در مخفی نگه داشتن این اتاق جواهرات آن را کاملا از هم باز و در جعبه ای مخفی کردند.

نیروهای شوروی هم که در جست و جوی جواهرات این قصر بودند، این قلعه را با بمب منفجر کردند. بر اساس گزارش ها، جعبه ی حاوی جواهرات اتاق کهربایی در جایی از قلعه پنهان بود اما نیروهای شوروی به این نتیجه رسیدند که کهرباها با آن بمب ها کاملا نابود شده اند. فارق ار این پیش بینی نیروهای شوروی، ماجرای اتاق کهربا در روسیه در ایجا به پایان نرسید. خیلی ها می گویند که نازی ها قبل از این که نیروهای شوروی شهر را منفجر کنند آن جعبه را به جای امن و مخفی منتقل کردند، که ارزشمندترین و قابل قبول ترین نظریه این است که آن ها همچنان در انباری زیرزمینی مخفی هستند.

اتاق کهربا در روسیه

دقیقا همانطور که بالاتر هم اشاره کردیم، پس از این که نازی ها با این اتاق مجددا روبرو شدند، سرنوشت این اتاق دیگر هیچ وقت مشخص نشد. در واقع دولت شوروی از روی نقاشی ها و عکس های سیاه و سفیدی که از اتاق کهربایی به جای مانده بود شروع به ساخت اتاقی شبیه همان اتاق کرد، این پروژه بعد از ۲۴ سال و همزمان با ۳۰۰ سالگی سنت پترزبورگ به طور کامل بازسازی و کامل شد و علت طولانی شدنش هم این بود که ساختش نیاز به هنرمندانی داشت که هنر فراموش شده طراحی این اتاق را دوباره یاد بگیرند.

در بازسازی اتاق کهربایی روسیه شرکت های آلمانی معرفی تامین هزینه های مالی را انجام دادند. اما با تمام این اوصاف، سرنوشت اتاق اصلی همچنان در هاله ای از ابهام است. با این حال در سال ۲۰۱۶ میلادی بود که محققان به دو انبار زیرزمینی در لهستان برخورد کردند که ادعای اولیه ی آن ها درباره ی این که بالاخره جواهرات اتاق کهربایی را پیدا کردند سروصدای زیادی در رسانه های دنیا به پا کرد اما سرانجام معلوم شد که خبری از آن جواهرات در این انبارها نبوده است.

 
کهربا

کاخ کاترین

گنج دفینه زیر خاکی طلا نقشه گنج

حال که داستان کاخ کاترین را خواندید، بیایید تا با مجموعه ی کاخ کاترین آشنا شوید. کاخ کاترین در تزار سکویه سلو (Tsarskoye Selo) به معنای دهکده ی تزارها که در ۳۰ کیلومتری سنت پترزبورگ است، قرار گرفته. این بنا در واقع قصر تابستانی کاترین اول همسر پتر کبیر است. کاخ کاترین را به عنوان یکی از نمادهای جاه طلبی خاندان سلطنتی روسیه می دانند.

این مجموعه ی سلطنتی از قصر کاترین، گالری کامرون، پارک زیبای کاترین همراه با دریاچه ی مصنوعی آن، قصر و پارک الکساندر از جمله ی مهم ‌ترین قسمت ‌های این محل هستند. منطقه ی تزار سکویه تا قرن ۱۸ میلادی در اشغال کشور سوئد قرار داشت و پس از پیروزی روسیه بر ارتش سوئد باز پس گرفته شد. پتر کبیر در سال ۱۷۰۸ این منطقه را به همسر خود هدیه داد. طی سال های ۱۷۱۷ تا ۱۷۲۳ با دستور کاترین اول، برانشتین معمار بزرگ روس قصری سنگی در آن احداث نمود و چون قصد داشت این قصر را به عنوان هدیه ‌ای غیر منتظره به پتر کبیر اهدا کند، بودجه ی بسیار زیادی را برای آن هزینه کرد.

روسیه

پس از بازگشت پتر کبیر از میدان نبرد، به جای خوشحالی کاترین را بسیار سرزنش نمود. طی سال ‌های ۱۷۵۲ تا ۱۷۵۶ دختر پتر کبیر، الیزابت اول معمار ایتالیایی دربار راسترلی را برای توسعه ی کاخ به یادبود مادرش به خدمت گرفت. این قصر از سالن بزرگ و با شکوهی به طول ۳۰۰ متر با پله ‌های بزرگ و اتاق ‌های دلنشین تشکیل شده است.

گنج نقشه گنج دفینه طلا عتیقه زیر خاکی اتاق گنج

در تزئینات این بنا از آب طلا و آینه‌ کاری استفاده شده است و وسایل مورد استفاده ی خانواده ی تزار و شخص تزار در حال حاضر در این قصر قرار گرفته اند. در مرکز این پارک دریاچه ‌ای مصنوعی به یادبود پیروزی ارتش روسیه بر نیروی دریایی عثمانی در سال ۱۷۷۰ در دریای سیاه ساخته شده است. در سال ‌های ۱۷۹۲ تا ۱۸۰۰ میلادی قصر الکساندر به سبک کلاسیک پایانی به این مجموعه اضافه شد. در سال ۱۸۱۱ مدرسه‌ ای مخصوص اشراف زادگان و تیزهوشان در این مجموعه ساخته شد. این مدرسه اشخاصی هم چون الکساندر پوشکین بنیانگذار ادبیات کلاسیک روس را در خود پرورش داد. دهکده ی تزارها تا سال ۱۹۱۷ میلادی و قبل از پیروزی انقلاب آنان در ماه اکتبر همچنان قصر تابستانی تزارها بود و بعد از انقلاب، این مکان با فرمان لنین، ملی اعلام شده و به موزه ای عمومی تبدیل شد.

کاخ کاترین

درباره ی معماری داخلی قصر کاترین باید بگوییم که یکی از بهترین معماری های دنیا در داخل این قصر است. تالار بزرگ کاخ به نام اتاق طلایی شهرت دارد. تالار طلایی درست رو به‌ روی ورودی کاخ است. این تالار طلایی نخستین مکانی است که با ورود به داخل قصر می توانید آن را ‌بینید. نور اتاق از پنجره‌ های بزرگ قوسی‌ شکل تامین می ‌شود. انعکاس نور روی دیوار طلایی، روشنایی اتاق را صد چندان می‌ کند و به دلیل همین روشنایی است که به این تالار اتاق نور هم می ‌گویند. سقف این تالار به نوعی تاریخ پیروزی‌ های روسیه در جنگ ‌ها است زیرا به صورت کامل با طرح جنگ ها طراحی شده است

اتاق کهربا  مشهورترین گنج گمشده دنیا
انتشار : ۳ اردیبهشت ۱۳۹۸

برچسب های مهم

خانه جن ها یا دره جن ها واقع در اطراف روستای «ازمیغان» و در شمال شهر طبس محلی برای یافتن گنج و طلا


پیشینان ما برای در امان ماندن گنجهای خود معمولاٌ آن را در جاهائی دفن می کردند که کمتر کسی تمایل به رفتن به آنجا را داشت/شاید مخوف بودن مکانها نشانه ای برای یافتن گنج و زیر خاکی و عتیقه و طلا باشد/یکی از این مکانها خانه جن ها یا دره جن ها واقع در اطراف روستای «ازمیغان» و در شمال شهر طبس است .

«این جا را خانه جن و ارواح دانسته اند، حتی داستان هایی درباره ربودن دختران جوان توسط اجنه در این دره، در بین مردم منطقه رایج است. برخی باورهای قدیمی هم از ممنوع بودن ورود زن حامله به این منطقه می گوید. قدیم ترها اگر زنی فرزند ناقص به دنیا می آورد، آن را با اجنه این دره مرتبط می دانستند. نه تنها زن حامله که بر طبق باورهای بومی های این منطقه، هیچ کسی نباید حتی به آن نزدیک شود چه رسد به آن که درون آن قدم بگذارد.»

بسیاری از قصه ها و افسانه های رایج در میان مناطق، درباره پدیده هایی است که در اطراف آنها وجود دارد؛ مثل افسانه هایی که درباره «کال جن» در میان مردم شایع است و این یکی را «رضا سلیمان نوری» خراسان پژوه، برایمان روایت کرد.
 
وحشت گردی؛ سفر به مناطق خوفناک ایران

ظاهر مسحورکننده این دره با دخمه هایی در دل دیواره ها و اشکال عجیب و نامتجانسش، هر قصه و افسانه ای را پرکشش می کند. در امتداد برخی پیچ و خم ها، دیواره های بلند و سر به فلک کشیده، حتی اجازه رویت آسمان را هم نمی دهد. نقوش و برجستگی ها و خلل و فرج کف رودخانه حاصل از فرسایش آب، رمز و راز این جا را دوچندان می کند.

«دره جنی» یا «کال جن» دره ای است در اطراف روستای «ازمیغان» و در شمال شهر طبس در استان خراسان جنوبی. این دره در امتداد خروجی قناتی قرار دارد که در نزدیکی آن واقع شده است. «کال» به دره یا مسیر ایجاد شده توسط سیلاب ها و جریان آب گفته می شود و بخش دوم یعنی «جن» عنوانی است که افراد بومی این منطقه به آن اضافه کرده اند.
 
محل دفن گنج

برخی افراد نظیر «رضا سلیمان نوری»، ظاهر عجیب و نامتعارف آن را دلیل ارتباط دره با اجنه می دانند. «محدثه ملکی» کارشناس ارشد ایران شناسی نیز که درباره این دره زیاد شنیده است، علت این نام گذاری را عدم آثار حیات در این دره، در طول قرن های متمادی می داند. طبق نظر کارشناس سازمان میراث فرهنگی بنای این مکان به دوران ساسانیان باز می گردد و به نظر می رسد محل چله نشینی یکتاپرستان بوده است.

گذاشتن نام جن روی پدیده ها، فقط منحصر به «کال جن» نمی شود؛ «دودکش جن» در نزدیکی «ماهنشان» زنجان، یکی از شگفت انگیزترین و پرقصه ترین پدیده هایی است که این نام را با خود دارد؛ سنگ بزرگی درون یک دشت، با چند ستون بزرگ رویش که هر کدام سری قارچ شکل و همچون آدمیانی کلاه به سر دارد.

این پدیده، به «قلعه بهستان» هم شهرت دارد؛ چرا که در زیر آن دژی قرار دارد که قدمت آنرا به مادها یا ساسانیان نسبت داده اند. هم کناری این دو (دژی که ساخت انسان در دل یک پدیده عجیب) باعث شده مردم از قدیم این سنگ بزرگ را محلی برا قصه ها و افسانه های ترسناک کنند؛ جایی که جن ها در آن زندگی می کنند و موجودات زنده نمی توانند شب را در کنارش بمانند.

جالب است که در حوالی ماهنشان که در نزدیکی این «دودکش جن» قرار گرفته، دریاچه ای هست که محلی ها آن را «پری» می نامند؛ قدیمی های این روستا می گویند که از اجدادشان شنیده اند در گذشته درون این دریاچه پری دیده شده است. موقعیت این دریاچه هم باعث شده قصه های قدیمی حول و حوش آن بیشتر شکل بگیرد؛ این دریاچه در میان یک دشت وسیع قرار گرفته است و به همین دلیل مثل یک سراب جلوه می کند

خانه جن ها یا  دره جن ها واقع در اطراف روستای «ازمیغان» و در شمال شهر طبس محلی برای یافتن گنج و طلا
انتشار : ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

برچسب های مهم


دفینه /و گنج و گنج یابی ! نقشه گنج*طلا^ کوزه گنج% قبر

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما